BURDUR HAYVANCILIĞINA BÜYÜK DESTEK :

SİYASET 30.04.2018 - 22:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4050+ kez okundu.
 

BURDUR HAYVANCILIĞINA BÜYÜK DESTEK :

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 2017-2. Dönem buzağı desteklemeleri ile ilgili açıklamasında bulundu.
“15 Milyon 300 Bin ₺ Destekleme” Hayvancılıkta marka şehir olan Burdur’da Bakanlık desteklemelerinin devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından ilimizde 2017 yılı 2. Dönem buzağı desteklemeleri kapsamında 8.350 işletmede bulunan 38500 buzağı İçin 15 Milyon 300 Bin ₺ destekleme ödemeleri başladı. Destekleme ödemeleri TC sonu 0-2 olanlar 27 Nisan’da gerçekleşti. Yine  TC sonu 4-6 olanlar 4 Mayıs ve 8 olanlar 11 Mayısta desteklemesini alacaklar. ” ifadelerini kullandı. Burdur’da her dönem desteklemelerde artış olduğunu belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “ Burdur’da tarım ve hayvancılık potansiyeli gün geçtikçe gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızda üreticilerimize yönelik yüksek gelir getiren projelerin de hayata geçirilmesi noktasında her zaman üreticilerimizi desteklemenin gayreti içinde oluyor. Üreticimizin her zaman yanındayız. ” dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 2017-2. Dönem buzağı desteklemeleri ile ilgili açıklamasında bulundu.

“15 Milyon 300 Bin ₺ Destekleme”

Hayvancılıkta marka şehir olan Burdur’da Bakanlık desteklemelerinin devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından ilimizde 2017 yılı 2. Dönem buzağı desteklemeleri kapsamında 8.350 işletmede bulunan 38500 buzağı İçin 15 Milyon 300 Bin ₺ destekleme ödemeleri başladı. Destekleme ödemeleri TC sonu 0-2 olanlar 27 Nisan’da gerçekleşti. Yine  TC sonu 4-6 olanlar 4 Mayıs
ve 8 olanlar 11 Mayısta desteklemesini alacaklar. ” ifadelerini kullandı.
Burdur’da her dönem desteklemelerde artış olduğunu belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “ Burdur’da tarım ve hayvancılık potansiyeli gün geçtikçe gelişmeye ve büyümeye devam etmektedir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızda üreticilerimize yönelik yüksek gelir getiren projelerin de hayata geçirilmesi noktasında her zaman üreticilerimizi desteklemenin gayreti içinde oluyor. Üreticimizin her zaman yanındayız. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.