BUCAK İYİ PARTİ TEŞKİLATI TEK YÜREK OLDU

DİĞER 04.05.2018 - 17:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3482+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ TEŞKİLATI TEK YÜREK OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı adayı yapabilmek için İYİ Partililer 100 bin imza kampanyasına destek vermek için bugün Bucak Adliye Sarayı önünde buluştu.
İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı bugün sabah saatlerinde Bucak Adliye Sarayı'na giderek Cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde Genel Başkan Meral Akşener'i aday yapabilmek için imza verdiler.   Burada basın açıklaması yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, "25 Ekim 2017 tarihinde kurulan partimiz, Altı ay gibi kısa bir sürede ülkemizin %98 ‘inde teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Bu kadar kısa sürede teşkilatlarımızın oluşabilmesi, aziz milletimizin partimize olan büyük teveccühünü göstermektedir. Hepinizin bildiği üzere, 24 Haziran 2018 tarihinde ülkemiz erken değil, baskın bir seçime girmektedir. Bu seçimi baskın yapmak istemelerinin tek sebebi, İYİ Parti’yi seçimlere sokmamaktır. Ancak anti demokratik bir zihniyetle yapmış oldukları bu tuzak bozulmuştur ve İYİ Parti, milletimizden aldığı güçle bu seçimlerde büyük bir başarıya imza atacaktır. Binlerce yıllık tarihi süreçten damıtılarak oluşturulmuş, bir millet ve vatan şuuruyla yola çıkan partimizin, en temel şiarı adil bir yönetim anlayışıdır. Milletimiz, yüz binlerce imzayla Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı Adayı gösterecek ve inşallah bu süreç sonucunda, Meral Akşener Türkiye’nin İlk Kadın Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı adayı yapabilmek için İYİ Partililer 100 bin imza kampanyasına destek vermek için bugün Bucak Adliye Sarayı önünde buluştu.

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı bugün sabah saatlerinde Bucak Adliye Sarayı'na giderek Cumhurbaşkanı seçimleri öncesinde Genel Başkan Meral Akşener'i aday yapabilmek için imza verdiler.

 

Burada basın açıklaması yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, "25 Ekim 2017 tarihinde kurulan partimiz, Altı ay gibi kısa bir sürede ülkemizin %98 ‘inde teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Bu kadar kısa sürede teşkilatlarımızın oluşabilmesi, aziz milletimizin partimize olan büyük teveccühünü göstermektedir. Hepinizin bildiği üzere, 24 Haziran 2018 tarihinde ülkemiz erken değil, baskın bir seçime girmektedir. Bu seçimi baskın yapmak istemelerinin tek sebebi, İYİ Parti’yi seçimlere sokmamaktır. Ancak anti demokratik bir zihniyetle yapmış oldukları bu tuzak bozulmuştur ve İYİ Parti, milletimizden aldığı güçle bu seçimlerde büyük bir başarıya imza atacaktır.

Binlerce yıllık tarihi süreçten damıtılarak oluşturulmuş, bir millet ve vatan şuuruyla yola çıkan partimizin, en temel şiarı adil bir yönetim anlayışıdır. Milletimiz, yüz binlerce imzayla Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı Adayı gösterecek ve inşallah bu süreç sonucunda, Meral Akşener Türkiye’nin İlk Kadın Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.