RAMAZAN DAVULCULARINA LGS İSTİRAHATİ

GÜNDEM 01.06.2018 - 18:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3508+ kez okundu.
 

RAMAZAN DAVULCULARINA LGS İSTİRAHATİ

Burdur da LGS sınavlarına girecek olan öğrenciler nedeniyle, Ramazan Davulcuları, LGS sınavı öncesi sahurda davul çalmayacak
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Ramazan ayı boyunca Burdur halkını sahura kaldıran Ramazan davulcularına talimat vererek Cuma ve Cumartesi gecelerinde davul çalmayacaklarını söyledi. Ülkenin geleceği olan gençlerimiz için LGS sınavının önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Ercengiz, “Cumartesi ve Pazar Sınava girecek öğrencilerimiz rahatsız olmayacaklar” dedi. Başkan Ercengiz, Cuma ve Cumartesi günü sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.                                   ORUÇ TUTANLAR KENDİ İMKANLARINI KULLANACAK    Bazı Vatandaşlar ise kendilerini iftar saatinde çaldıkları ve söyledikleri maniler ile Ramazan ayının olmazsa olmazı davulcuların LGS imtihanları nedeniyle göreve çıkmamaları nedeniyle sahura kalkmalarının kendileri açısından zor olacağını belirterek çözüm için saatlerini kurmalarının gerekeceğini belirttiler Öte yandan gençlerimizin geleceği açısından hayat memat meselesi olması nedeniyle de doğru olduğunu süre olarak çok uzun olmamasından dolayı da kendilerinin fedakarlık yapabileceklerini, Hatta Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birinin fedakarlık olduğunu ifade ettiler.    
Burdur da LGS sınavlarına girecek olan öğrenciler nedeniyle, Ramazan Davulcuları, LGS sınavı öncesi sahurda davul çalmayacak

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Ramazan ayı boyunca Burdur halkını sahura kaldıran Ramazan davulcularına talimat vererek Cuma ve Cumartesi gecelerinde davul çalmayacaklarını söyledi. Ülkenin geleceği olan gençlerimiz için LGS sınavının önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Ercengiz, “Cumartesi ve Pazar Sınava girecek öğrencilerimiz rahatsız olmayacaklar” dedi. Başkan Ercengiz, Cuma ve Cumartesi günü sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.  

                                ORUÇ TUTANLAR KENDİ İMKANLARINI KULLANACAK 

  Bazı Vatandaşlar ise kendilerini iftar saatinde çaldıkları ve söyledikleri maniler ile Ramazan ayının olmazsa olmazı davulcuların LGS imtihanları nedeniyle göreve çıkmamaları nedeniyle sahura kalkmalarının kendileri açısından zor olacağını belirterek çözüm için saatlerini kurmalarının gerekeceğini belirttiler

Öte yandan gençlerimizin geleceği açısından hayat memat meselesi olması nedeniyle de doğru olduğunu süre olarak çok uzun olmamasından dolayı da kendilerinin fedakarlık yapabileceklerini, Hatta Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birinin fedakarlık olduğunu ifade ettiler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.