SAADET PARTİSİ SORUYOR; BU TAHAMMÜLSÜZLÜK NİYE ?

SİYASET 03.06.2018 - 11:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4594+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ SORUYOR; BU TAHAMMÜLSÜZLÜK NİYE ?

Saadet Partisi’nin bayrak ve reklam çalışmalarına ülke genelinde saldırı yapılıyor. Bunun son örneği Burdur’da yaşandı.
 Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığının şehir merkezindeki bilboardlara astığı reklamlardan bazıları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanı Abdullah ACAR “Ülke insanının geldiği durum maalesef ki bu. Bu tahammülsüzlük neden diye sormadan edemiyoruz. İşte biz bu bozuk zihniyeti #DEĞİŞTİRmeye geliyoruz” dedi. “Bu saldırı eğer ki siyasi bir tahammülsüzlük dolayı yapılmadı ise ülkede ciddi manada ahlak ve maneviyat problemi var demektir. Kişilerin aksi yöndeki siyasi düşüncelerinden dolayı oldu ise bunda da insanları birbiriyle kutuplaştıran, kendinden olmayanı hain sayan idarecilerin büyük payı vardır. ‘kurtuluş savaşına gidiyoruz’ şeklinde abuk sabuk açıklamaların en üst seviyeden yapıldığı ülkemizde, vatandaş da bundan olumsuz yönde etkileniyor” diyen ACAR devletten bir kuruş para almadıklarını, bu çalışmaların, davasını ibadet aşkıyla yürütmeye çalışan gönüllülerinin çocuklarının nafakasından kestikleri meblağlarla yürütüldüğünü, söz konusu kişi ya da kişilerin bulunup cezalandırılması için gerekli mercilere başvuru yaptıklarını da sözlerine ekledi.  
Saadet Partisi’nin bayrak ve reklam çalışmalarına ülke genelinde saldırı yapılıyor. Bunun son örneği Burdur’da yaşandı.

 Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığının şehir merkezindeki bilboardlara astığı reklamlardan bazıları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Konuyla alakalı açıklama yapan Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanı Abdullah ACAR “Ülke insanının geldiği durum maalesef ki bu. Bu tahammülsüzlük neden diye sormadan edemiyoruz. İşte biz bu bozuk zihniyeti #DEĞİŞTİRmeye geliyoruz” dedi.

“Bu saldırı eğer ki siyasi bir tahammülsüzlük dolayı yapılmadı ise ülkede ciddi manada ahlak ve maneviyat problemi var demektir. Kişilerin aksi yöndeki siyasi düşüncelerinden dolayı oldu ise bunda da insanları birbiriyle kutuplaştıran, kendinden olmayanı hain sayan idarecilerin büyük payı vardır. ‘kurtuluş savaşına gidiyoruz’ şeklinde abuk sabuk açıklamaların en üst seviyeden yapıldığı ülkemizde, vatandaş da bundan olumsuz yönde etkileniyor” diyen ACAR devletten bir kuruş para almadıklarını, bu çalışmaların, davasını ibadet aşkıyla yürütmeye çalışan gönüllülerinin çocuklarının nafakasından kestikleri meblağlarla yürütüldüğünü, söz konusu kişi ya da kişilerin bulunup cezalandırılması için gerekli mercilere başvuru yaptıklarını da sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.