VALİ HASAN ŞILDAK SALI PAZARINI GEZEREK ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

YAŞAM 06.06.2018 - 09:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3450+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK SALI PAZARINI GEZEREK ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

Burdur'u daha yakından tanımaya çalışan, Vali Hasan Şıldak bu kez de Salı Pazarını gezerek esnafla, vatandaşlarla bir araya geldi.
Burdur valisi Hasan Şıldak, Göreve başladığı günden bu yana yaptığı toplantılar, kurum ve inceleme ziyaretleri ve katıldığı programlarla Burdur'u daha yakından tanımaya çalışarak, çeşitli vesilelerle il içinde geziler ve ziyaretler yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Vali Hasan Şıldak bu kez de Salı Pazarını gezerek esnafla, vatandaşlarla bir araya geldi. Burdur merkez ve ilçeleri ile köylerinden gelerek kurulan pazarda hem ürünlerini satmak hem de bu gün içinde temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik Salı günleri uzay çatı altında kurulan Burdur'un en büyük ve en kalabalık pazarı olan halk pazarını gezen Vali Hasan Şıldak  esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı bereketli alışverişler diledi. Özellikle köylerden gelen ve kendi yetiştirdikleri ürünleri pazarlayan  esnafın olduğu bölümü gezen Vali Hasan Şıldak, Köy hayatının bir parçası olan sağlıklı ve organik yöresel ürünleri pazara getiren ve Burdur halkının ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine imkan sağladıkları için kendilerine teşekkür etti.
Burdur'u daha yakından tanımaya çalışan, Vali Hasan Şıldak bu kez de Salı Pazarını gezerek esnafla, vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur valisi Hasan Şıldak, Göreve başladığı günden bu yana yaptığı toplantılar, kurum ve inceleme ziyaretleri ve katıldığı programlarla Burdur'u daha yakından tanımaya çalışarak, çeşitli vesilelerle il içinde geziler ve ziyaretler yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Vali Hasan Şıldak bu kez de Salı Pazarını gezerek esnafla, vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur merkez ve ilçeleri ile köylerinden gelerek kurulan pazarda hem ürünlerini satmak hem de bu gün içinde temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik Salı günleri uzay çatı altında kurulan Burdur'un en büyük ve en kalabalık pazarı olan halk pazarını gezen Vali Hasan Şıldak  esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı bereketli alışverişler diledi.

Özellikle köylerden gelen ve kendi yetiştirdikleri ürünleri pazarlayan  esnafın olduğu bölümü gezen Vali Hasan Şıldak, Köy hayatının bir parçası olan sağlıklı ve organik yöresel ürünleri pazara getiren ve Burdur halkının ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine imkan sağladıkları için kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.