VALİ, PASAPORT VE EHLİYET HİZMETLERİNİ ZUYARET ETTİ

YAŞAM 09.06.2018 - 15:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3893+ kez okundu.
 

VALİ, PASAPORT VE EHLİYET HİZMETLERİNİ ZUYARET ETTİ

Vali Hasan Şıldak, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından verilmeye başlanan Pasaport ve Ehliyet Hizmetleri yerinde inceledi.
İl Emniyet Müdürlükleri tarafından verilen Pasaport ve Ehliyet hizmetleri 2 Nisan itibariyle İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerine devredilmişti. Devrin ardından bugüne kadar yürütülen hizmetleri yerinde görmek için Valilik giriş katında hizmet veren nüfus müdürlüğü servislerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, İl Müdürü Metin Özyurt ve yetkili personelden sunulan pasaport ve ehliyet hizmetleriyle ilgili bilgiler aldı, her hangi bir aksaklık yaşanıp yaşanmadığını sordu.   İncelemeleri sırasında pasaport ve ehliyet almak için bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Valimiz, sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıkları sordu. Valimiz incelemeleri sırasında devredilen hizmetlerin herhangi bir sıkıntı yaşanmadan devam etmesinin memnuniyet verici olduğu ifade ederek, çalışan personele kolaylıklar diledi.   Vali Hasan Şıldak, Nüfus Müdürlüğü’nün ardından Valilik bahçesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma Vakfına ziyarette bulunarak, vakıf binasını ve verilen hizmetleri yerinde gördü. Ziyaret sırasında Vakıf Müdürü Murat Yarar’dan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.  
Vali Hasan Şıldak, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından verilmeye başlanan Pasaport ve Ehliyet Hizmetleri yerinde inceledi.

İl Emniyet Müdürlükleri tarafından verilen Pasaport ve Ehliyet hizmetleri 2 Nisan itibariyle İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerine devredilmişti. Devrin ardından bugüne kadar yürütülen hizmetleri yerinde görmek için Valilik giriş katında hizmet veren nüfus müdürlüğü servislerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, İl Müdürü Metin Özyurt ve yetkili personelden sunulan pasaport ve ehliyet hizmetleriyle ilgili bilgiler aldı, her hangi bir aksaklık yaşanıp yaşanmadığını sordu.

 

İncelemeleri sırasında pasaport ve ehliyet almak için bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Valimiz, sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıkları sordu. Valimiz incelemeleri sırasında devredilen hizmetlerin herhangi bir sıkıntı yaşanmadan devam etmesinin memnuniyet verici olduğu ifade ederek, çalışan personele kolaylıklar diledi.

 

Vali Hasan Şıldak, Nüfus Müdürlüğü’nün ardından Valilik bahçesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma Vakfına ziyarette bulunarak, vakıf binasını ve verilen hizmetleri yerinde gördü. Ziyaret sırasında Vakıf Müdürü Murat Yarar’dan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.