HAYVANCILIK BİLEREK YOK EDİLİYOR

SİYASET 18.06.2018 - 18:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3577+ kez okundu.
 

HAYVANCILIK BİLEREK YOK EDİLİYOR

Saadet Partisi Burdur milletvekili adayları ve partililer seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Köylünün sıkıntılarının çok olduğunu ifade eden Saadet Partisi Burdur 1.Sıra Mv.Adayı Fatih TUNÇ tarımın bilerek ve isteyerek bitirildiğini, hayvancılığında aynı şekilde bitirlmek istediğini ifade ederek şunları söyledi. Yem: 75₺ Süt: 1,60₺ Bayramda Süt: 1₺ Mazot: 5,80₺ #Değiştir’mek için daha neyi bekliyorsun? 2017 sonunda Fabrikalar süte 1,70₺ fiyat verdi ve Tarım Bakanlığı Zamma Engel Olmadı mı? 2018’e kadar zam Yok demedi mi? Bakanlık çiftçinin mi yoksa rantiyenin mi? 2018’de fabrika 1,70₺ fiyat verirken hangi akla hizmet 1,60₺ ye fiyat çekildi. Bu nasıl düzen.? Et fiyatları cabası, et pahalı diyenler yalan söylüyor.. gerçek olan Halkın alım gücü Yok, milletin kanını emen düzeni #değiştir.. TARIM BİLEREK BİTİRİLDİ Avrupa Birliğine verilen sözler gereği tarımın bitirildiğini söyleyen Saadet Partisi Burdur 1.Sıra Mv. Adayı Fatih TUNÇ şöyle devam etti.”Hayvancılık Bilerek Yok Ediliyor. AB’ye söz verdiler, bakın Dikkatli okuyun, AK P. Tarım İle geçimini sağlayan kişi sayısını azaltma sözü verdi, ne kadar azaltacaklar biliyormusunuz her yüz kişiden 65i çiftçiliği bırakacak, sonra ne olacak yandaşın yanında 1.600 liraya köle olacak, arkadaşlarım Burdur çiftçisinin yaş ortalaması 63, bu ne demek 10 yıl çiftçi Yok demek.. lütfen aklınızı başınıza alın. Çözüm milli görüştür, yaşı yeten çiftçimiz 1996’yı bir kez hatırlasın, Milli görüş bu şehre 5 fabrika yaptı “traktör, süt, battaniye, yem ve ebk” hepsinde çiftçinin atar damarı olan Tesislerdi, medya gücüyle burdur satanları iktidar yaparken yapanları unuttu, şimdi geldik ve gördük ki bıçak kemiğe dayandı. Yeniden yapmak için #Değiştir Burdur. Gülen yüzler için #Değiştir Bu Seçim Hakkı Yenenler İle Hak Yiyenlerin Seçimi Olacak. Güzel günler bizimdir..  
Saadet Partisi Burdur milletvekili adayları ve partililer seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Köylünün sıkıntılarının çok olduğunu ifade eden Saadet Partisi Burdur 1.Sıra Mv.Adayı Fatih TUNÇ tarımın bilerek ve isteyerek bitirildiğini, hayvancılığında aynı şekilde bitirlmek istediğini ifade ederek şunları söyledi.
Yem: 75₺

Süt: 1,60₺
Bayramda Süt: 1₺
Mazot: 5,80₺

#Değiştir’mek için daha neyi bekliyorsun?
2017 sonunda Fabrikalar süte 1,70₺ fiyat verdi ve Tarım Bakanlığı Zamma Engel Olmadı mı? 2018’e kadar zam Yok demedi mi? Bakanlık çiftçinin mi yoksa rantiyenin mi? 2018’de fabrika 1,70₺ fiyat verirken hangi akla hizmet 1,60₺ ye fiyat çekildi. Bu nasıl düzen.? Et fiyatları cabası, et pahalı diyenler yalan söylüyor.. gerçek olan Halkın alım gücü Yok, milletin kanını emen düzeni #değiştir..

TARIM BİLEREK BİTİRİLDİ
Avrupa Birliğine verilen sözler gereği tarımın bitirildiğini söyleyen Saadet Partisi Burdur 1.Sıra Mv. Adayı Fatih TUNÇ şöyle devam etti.”Hayvancılık Bilerek Yok Ediliyor. AB’ye söz verdiler, bakın Dikkatli okuyun, AK P. Tarım İle geçimini sağlayan kişi sayısını azaltma sözü verdi, ne kadar azaltacaklar biliyormusunuz her yüz kişiden 65i çiftçiliği bırakacak, sonra ne olacak yandaşın yanında 1.600 liraya köle olacak, arkadaşlarım Burdur çiftçisinin yaş ortalaması 63, bu ne demek 10 yıl çiftçi Yok demek.. lütfen aklınızı başınıza alın. Çözüm milli görüştür, yaşı yeten çiftçimiz 1996’yı bir kez hatırlasın, Milli görüş bu şehre 5 fabrika yaptı “traktör, süt, battaniye, yem ve ebk” hepsinde çiftçinin atar damarı olan Tesislerdi, medya gücüyle burdur satanları iktidar yaparken yapanları unuttu, şimdi geldik ve gördük ki bıçak kemiğe dayandı. Yeniden yapmak için #Değiştir Burdur. Gülen yüzler için #Değiştir Bu Seçim Hakkı Yenenler İle Hak Yiyenlerin Seçimi Olacak. Güzel günler bizimdir..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.