VALİ HASAN ŞILDAK ÖZEL KOLLEJ VE ŞEHİT AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

22.06.2018 - 14:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4642+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK ÖZEL KOLLEJ VE ŞEHİT AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Göreve başladığı günden bu yana yoğun şekilde hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Vali Hasan Şıldak’a ziyaretler sürüyor.
Haftanın son günü gerçekleşen ziyaretlerde Şehit Komando Er Ali Yıldırım’ın annesi Güldane Yıldırım ve babası Mehmet Yıldırım’ın yanı sıra Ramazan ayı içerisinde evlerine konuk olduğu Arzu ve Mehmet Şakı çifti, Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret ettiler.   Devam eden ziyaretlerde Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Okul Genel Müdürü Osman Çoban’ı kabul eden Vali Hasan Şıldak bir süre kendileriyle görüşerek sohbet etti.   Burdur’a geldiği günden buyana değişik vesilelerle katıldığı programlar ve kabul ettiği ziyaretlerle Şehit Aileleri ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak bugün de Şehidimiz Ali Yıldırım’ın anne ve babasını kabul etti. Ziyaret sırasında Sayın Valimizin iftar sofralarına konuk olduğu Şakı çifti de yer aldı.   Vali Şıldak görev anlayışı itibariyle toplumun her kesimiyle iç içe olmaya gayret göstereceğini ifade ederek başta şehit ailelerimiz olmak üzere değişik vesilelerle, değişik zamanlarda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen göstereceğini ifade ederek Şehidimizin Ailesine ve Şakı çiftine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.   Bahçeşehir Koleji yöneticilerine de ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Burdur Valisi Hasan Şıldak okul hakkında kendilerinden bilgi aldı.  
Göreve başladığı günden bu yana yoğun şekilde hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Vali Hasan Şıldak’a ziyaretler sürüyor.

Haftanın son günü gerçekleşen ziyaretlerde Şehit Komando Er Ali Yıldırım’ın annesi Güldane Yıldırım ve babası Mehmet Yıldırım’ın yanı sıra Ramazan ayı içerisinde evlerine konuk olduğu Arzu ve Mehmet Şakı çifti, Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret ettiler.

 

Devam eden ziyaretlerde Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Okul Genel Müdürü Osman Çoban’ı kabul eden Vali Hasan Şıldak bir süre kendileriyle görüşerek sohbet etti.

 

Burdur’a geldiği günden buyana değişik vesilelerle katıldığı programlar ve kabul ettiği ziyaretlerle Şehit Aileleri ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak bugün de Şehidimiz Ali Yıldırım’ın anne ve babasını kabul etti. Ziyaret sırasında Sayın Valimizin iftar sofralarına konuk olduğu Şakı çifti de yer aldı.

 

Vali Şıldak görev anlayışı itibariyle toplumun her kesimiyle iç içe olmaya gayret göstereceğini ifade ederek başta şehit ailelerimiz olmak üzere değişik vesilelerle, değişik zamanlarda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen göstereceğini ifade ederek Şehidimizin Ailesine ve Şakı çiftine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

Bahçeşehir Koleji yöneticilerine de ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Burdur Valisi Hasan Şıldak okul hakkında kendilerinden bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.