VALİ HASAN ŞILDAK’IN ÇELTİKÇİ İLÇESİNİ ZİYARETİ

YAŞAM 24.07.2018 - 10:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4432+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN ÇELTİKÇİ İLÇESİNİ ZİYARETİ

Vali Hasan Şıldak, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün öğleden sonra mesaisini Çeltikçi İlçesine ayırdı.
Çeltikçi Kaymakamlığını ziyaretle başlayan Vali Hasan Şıldak, programının devamında Çeltikçi Belediyesine ziyarette bulundu. Valimiz Çeltikçi Hükümet Konağını ziyaretinde, binada hizmet veren birimleri gezerek personel ve işleri için kaymakamlıkta bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, kolaylıklar diledi.   Valimiz ziyaretlerinin ardından Yunus Emre İlkokulu Toplantı Salonunda İlçe Değerlendirme Toplantısına başkanlık etti. Toplantıya kamu kurumlarının il ve ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri ve mahalle ve köy muhtarları katıldı.    Toplantının açılışında Kaymakam V. Mubin Demirkıran tarafından ilçe hakkında genel bir sunum yapıldı. Sunumun ardından Vali Hasan Şıldak toplantıya katılanlara hitap etti.     Valimiz İlçe Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmada;    “Bugün gerçekleştirdiğimiz çalışma ziyaretiyle Çeltikçi İlçemizdeki genel durumu daha yakından görmeye, ilçemizi daha yakandan tanımaya çalışacağız. Neler yapmışız, bundan sonra neler yapabiliriz, eksiklerimiz neler, elimizdeki imkanlar nedir, bunları hep birlikte konuşarak, varsa muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinleyeceğiz. Toplantımızda Kurum Müdürlerimizden ilçede varsa devam eden çalışmalar ve sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alacağız.  Kaymakamımız özetle ilçenin genel durumunu bize anlattı. Az çok bir kanaatimiz oluştu. Toplantının devamında Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız söz vererek talep ve isteklerini dinleyeceğiz.   TOPLANTILARI FIRSAT BULDUKÇA TEKRARLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. “Aldığım ilk izlenimler Çeltikçi İlçemizde az sorun olduğu, ama bu sorunların çözümü ve ihtiyaçların giderilmesi, hizmetlerin sağlanması içinde iş birliği içinde yürütülen bir ortamın olduğunu görüyorum. Burada kaymakamımız, belediyemiz, il genel meclisi üyelerimiz, ilçe müdürlüklerimiz ve muhtarlarımızın el birliği ile iş birliği içinde oluşturdukları güzel ortamın hayırlı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir iş birliği ve uyum hizmetlere daha çok katkı sağlayacaktır. Bizlerde bugün gündeme getirilen hususları takip edeceğiz. Toplantılarımızı zaman zaman fırsat buldukça tekrarlamayı düşünüyoruz. Her zaman devlet kurumları arasında gerekli olana olması gerektiği kadar koordinasyon ve işbirliği lazım. Bunun faydasını görüyoruz zaten. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Ama kendi potansiyelini de içinde bulunduran ilçemizin, yapılacak bu çalışmalar, bugün konuşulan hususlardaki sağlanacak gelişmelerle, İlçemizin daha iyi hizmet alacağına inanıyorum. Sizlerin bizlere gösterdiği yakınlık, yaklaşım bizleri de cesaretlendiriyor. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, katılımlarınız için teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı  
Vali Hasan Şıldak, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün öğleden sonra mesaisini Çeltikçi İlçesine ayırdı.

Çeltikçi Kaymakamlığını ziyaretle başlayan Vali Hasan Şıldak, programının devamında Çeltikçi Belediyesine ziyarette bulundu. Valimiz Çeltikçi Hükümet Konağını ziyaretinde, binada hizmet veren birimleri gezerek personel ve işleri için kaymakamlıkta bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

 

Valimiz ziyaretlerinin ardından Yunus Emre İlkokulu Toplantı Salonunda İlçe Değerlendirme Toplantısına başkanlık etti. Toplantıya kamu kurumlarının il ve ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri ve mahalle ve köy muhtarları katıldı. 

 

Toplantının açılışında Kaymakam V. Mubin Demirkıran tarafından ilçe hakkında genel bir sunum yapıldı. Sunumun ardından Vali Hasan Şıldak toplantıya katılanlara hitap etti.

 

 

Valimiz İlçe Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmada; 

 

“Bugün gerçekleştirdiğimiz çalışma ziyaretiyle Çeltikçi İlçemizdeki genel durumu daha yakından görmeye, ilçemizi daha yakandan tanımaya çalışacağız. Neler yapmışız, bundan sonra neler yapabiliriz, eksiklerimiz neler, elimizdeki imkanlar nedir, bunları hep birlikte konuşarak, varsa muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinleyeceğiz. Toplantımızda Kurum Müdürlerimizden ilçede varsa devam eden çalışmalar ve sunulan hizmetlerle ilgili bilgi alacağız.  Kaymakamımız özetle ilçenin genel durumunu bize anlattı. Az çok bir kanaatimiz oluştu. Toplantının devamında Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız söz vererek talep ve isteklerini dinleyeceğiz.

 

TOPLANTILARI FIRSAT BULDUKÇA TEKRARLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.

“Aldığım ilk izlenimler Çeltikçi İlçemizde az sorun olduğu, ama bu sorunların çözümü ve ihtiyaçların giderilmesi, hizmetlerin sağlanması içinde iş birliği içinde yürütülen bir ortamın olduğunu görüyorum. Burada kaymakamımız, belediyemiz, il genel meclisi üyelerimiz, ilçe müdürlüklerimiz ve muhtarlarımızın el birliği ile iş birliği içinde oluşturdukları güzel ortamın hayırlı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir iş birliği ve uyum hizmetlere daha çok katkı sağlayacaktır. Bizlerde bugün gündeme getirilen hususları takip edeceğiz. Toplantılarımızı zaman zaman fırsat buldukça tekrarlamayı düşünüyoruz. Her zaman devlet kurumları arasında gerekli olana olması gerektiği kadar koordinasyon ve işbirliği lazım. Bunun faydasını görüyoruz zaten. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Ama kendi potansiyelini de içinde bulunduran ilçemizin, yapılacak bu çalışmalar, bugün konuşulan hususlardaki sağlanacak gelişmelerle, İlçemizin daha iyi hizmet alacağına inanıyorum. Sizlerin bizlere gösterdiği yakınlık, yaklaşım bizleri de cesaretlendiriyor. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, katılımlarınız için teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.