GAZETECİLER BİR YANDAN BAYRAM YAPTI BİR YANDAN GÖREV

YAŞAM 24.07.2018 - 15:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4385+ kez okundu.
 

GAZETECİLER BİR YANDAN BAYRAM YAPTI BİR YANDAN GÖREV

Basında sansürün kaldırılışının 110 yılında Burdur da sahada çalışan gazeteciler basın çalışanlarına özgü bayramı kutlarken, bir yandan görev bilinci ile işlerini yaptılar.
Burdur özelinde kutlanan ve basında sansürün kaldırılışının 110 yılı nedeniyle kutlanan basın çalışanlarının aynı zamanda bayramı kabul edilen 24 Temmuz günü Burdur Esnaf Odaları Başkanı  Başkan Recep Kalkan Gazetecilere her yıl olduğu gibi sabah kahvaltısı verdi. Esnaf Odaları Başkanı Recep Kalkan  “Bugün basın bayramında esnaf ve basın mensuplarını bir araya getirdik. Esnaflarımızın adına şartlar ne olursa olsun görev bilinciyle görevi olan basın mesleğini yapan ve bu uğurda görevi başında hayatını kaybeden gazetecilere Allah’tan rahmet diliyorum. Görevini yapan sütün gazetecilere saygılar sunuyorum. Böyle günler ülkemiz insanı için önemli günler. Sizler de basın mensupları olarak görev bilinci ile sabahın erken ve hatta gece yarılarına kadar mesai mefhumu nedir bilmeden görev yapıyorsunuz. Halkın haber alma adına görevinizi yaparak Burdur’da iyi hizmetler vermektesiniz. Böyle günler dertleri anlatmak için bir fırsattır. Elbirliğiyle birlikte Burdur ve Burdurlunun daha modern bir yaşam kalitesi için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.” dedi. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat  Tuncel de Başkan Kalkan ve esnaflara teşekkür ederek, Burdur’daki STK başkanlarının en tecrübelilerinden olan Kalkan’ın düzenlediği ve 24 Temmuz 2018’de ilk olan basın bayramı programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, 24 Temmuz’un önemine vurgu yaptı. Meslektaşlarım bugün dahi doğru haber doğru bilgi anlayışı ile hareket etmektedirler dedi.  
Basında sansürün kaldırılışının 110 yılında Burdur da sahada çalışan gazeteciler basın çalışanlarına özgü bayramı kutlarken, bir yandan görev bilinci ile işlerini yaptılar.

Burdur özelinde kutlanan ve basında sansürün kaldırılışının 110 yılı nedeniyle kutlanan basın çalışanlarının aynı zamanda bayramı kabul edilen 24 Temmuz günü Burdur Esnaf Odaları Başkanı  Başkan Recep Kalkan Gazetecilere her yıl olduğu gibi sabah kahvaltısı verdi. Esnaf Odaları Başkanı Recep Kalkan  “Bugün basın bayramında esnaf ve basın mensuplarını bir araya getirdik. Esnaflarımızın adına şartlar ne olursa olsun görev bilinciyle görevi olan basın mesleğini yapan ve bu uğurda görevi başında hayatını kaybeden gazetecilere Allah’tan rahmet diliyorum. Görevini yapan sütün gazetecilere saygılar sunuyorum.

Böyle günler ülkemiz insanı için önemli günler. Sizler de basın mensupları olarak görev bilinci ile sabahın erken ve hatta gece yarılarına kadar mesai mefhumu nedir bilmeden görev yapıyorsunuz. Halkın haber alma adına görevinizi yaparak Burdur’da iyi hizmetler vermektesiniz. Böyle günler dertleri anlatmak için bir fırsattır. Elbirliğiyle birlikte Burdur ve Burdurlunun daha modern bir yaşam kalitesi için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.” dedi.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat  Tuncel de Başkan Kalkan ve esnaflara teşekkür ederek, Burdur’daki STK başkanlarının en tecrübelilerinden olan Kalkan’ın düzenlediği ve 24 Temmuz 2018’de ilk olan basın bayramı programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, 24 Temmuz’un önemine vurgu yaptı. Meslektaşlarım bugün dahi doğru haber doğru bilgi anlayışı ile hareket etmektedirler dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.