EMEKLİ OLAN MÜZE MÜDÜRÜ EKİNCİ VE BAŞKA İL’E TAYİNİ ÇIKAN REİS'İ KABUL ETTİ

YAŞAM 26.07.2018 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4477+ kez okundu.
 

EMEKLİ OLAN MÜZE MÜDÜRÜ EKİNCİ VE BAŞKA İL’E TAYİNİ ÇIKAN REİS'İ KABUL ETTİ

Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretinde bulunan Burdur Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve tayini çıkan Kadastro Müdürü Engin Reis’i makamında kabul etti.
Uzun yıllardır Burdur Arkeoloji Müzesi Müdürü olarak görev yapan Ekinci emekliye ayrılması dolayısıyla, Kadastro Müdürü Engin Reis’te Zonguldak iline tayini çıkması dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a veda ziyaretinde bulundular. Ziyaretleri dolayısıyla Ekinci ve Reis’e teşekkür eden Valimiz Burdur’a yapmış oldukları hizmetleri anısına kendilerine anmalık takdiminde bulundu. İlimizin Kültürel ve Tarihi mirasının gün yüzüne çıkarılmasında ve Burdur Arkeoloji Müzesinin Türkiye’nin sayılı müzeleri arasında yer almasında büyük katkıları olan Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci’ye ayrıca teşekkür eden Valimiz, Burdur’da görev yaptığı süre içerisinde ilimiz Turizmine yaptığı önemli katkıları dolayısıyla Burdurlular adına kendisine şükranlarını ifade etti. Bir süre Valimizle makamında görüşen Ekinci ve Reis ziyaretlerinin ardından Valilikten ayrıldılar.
Vali Hasan Şıldak, veda ziyaretinde bulunan Burdur Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve tayini çıkan Kadastro Müdürü Engin Reis’i makamında kabul etti.

Uzun yıllardır Burdur Arkeoloji Müzesi Müdürü olarak görev yapan Ekinci emekliye ayrılması dolayısıyla, Kadastro Müdürü Engin Reis’te Zonguldak iline tayini çıkması dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a veda ziyaretinde bulundular.

Ziyaretleri dolayısıyla Ekinci ve Reis’e teşekkür eden Valimiz Burdur’a yapmış oldukları hizmetleri anısına kendilerine anmalık takdiminde bulundu.

İlimizin Kültürel ve Tarihi mirasının gün yüzüne çıkarılmasında ve Burdur Arkeoloji Müzesinin Türkiye’nin sayılı müzeleri arasında yer almasında büyük katkıları olan Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci’ye ayrıca teşekkür eden Valimiz, Burdur’da görev yaptığı süre içerisinde ilimiz Turizmine yaptığı önemli katkıları dolayısıyla Burdurlular adına kendisine şükranlarını ifade etti.

Bir süre Valimizle makamında görüşen Ekinci ve Reis ziyaretlerinin ardından Valilikten ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.