BÖYLE OLUR AĞA TORUNUNUN DÜĞÜNÜ

YAŞAM 29.07.2018 - 13:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4760+ kez okundu.
 

BÖYLE OLUR AĞA TORUNUNUN DÜĞÜNÜ

Burdurlu iş adamlarından Baki Varol ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’in torunu Küçük Baki Varol’un sünnet düğünü görkemli bir şekilde yapıldı.
Burdur Belediyesi Serenler Otel tesislerinde gerçekleştirilen sünnet düğünü törenleri sabah saatlerin de başlayarak gece geç saatlere kadar eğlence ile devam etti. Araçların otel çevresine insanların sokaklara sığmadığı düğün organizasyonunda çelenk ve çiçeklerle çevresi donatıldı. İsmihan ve Gökhan Varol’un oğlu olan küçük Gökhan Varol davetlilerin çok olması nedeniyle gündüz saatlerinde yerine dublör kişi konularak dinlenmesi sağlandığı ifade edildi. Burdur Serenler Otel tesislerine gelen Taşkapı köyü başta olmak üzere il içinden ve il dışından gelen bir çok misafir akşam saatlerine kadar ağırlanırken, bir yandan Hatice Yusuf Keyik ve Baki Hatice Varol ise bir yandan misafirlerini karşılarken bir yandan da organizasyonda sorun çıkmaması için verilen yemek servislerine nezaret ettiler. Organizasyonu üstlenen firma elemanları kurulan masalara servis yaparken sünnet düğünü sahipleri de protokol misafirlerine nezaret ettiler. Akşam saatlerinde serenler otel tesisleri yazlık bölümüne kurulan muhteşem sahne ve yanına kurulan küçük Baki Varol’un kereveti göz kamaştırıyordu. Akşam bölümünde ise THM Sanatçısı Ümran Özdemir, ile THM sanatçısı Halil Er sahne aldı. Küçük Baki Varol, Annesi ve Babasının yanında ışıklı bir yolda salon girişinden itibaren sahneye kadar yürüdü. Daha sonra ise anne ve babası tarafından edilen ilk dans ile sahne kenarına kendisi için kurulan kerevete geçerek bir müddet dinlendi. Burdur da zihinlerde kalacak bir sünnet düğünü için Varol ve Keyik aileleri tabiri caiz ise kesenin ağzını açtı. “Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevitine” misali masalsı bir düğün gerçekleşti.
Burdurlu iş adamlarından Baki Varol ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik’in torunu Küçük Baki Varol’un sünnet düğünü görkemli bir şekilde yapıldı.

Burdur Belediyesi Serenler Otel tesislerinde gerçekleştirilen sünnet düğünü törenleri sabah saatlerin de başlayarak gece geç saatlere kadar eğlence ile devam etti. Araçların otel çevresine insanların sokaklara sığmadığı düğün organizasyonunda çelenk ve çiçeklerle çevresi donatıldı. İsmihan ve Gökhan Varol’un oğlu olan küçük Gökhan Varol davetlilerin çok olması nedeniyle gündüz saatlerinde yerine dublör kişi konularak dinlenmesi sağlandığı ifade edildi.

Burdur Serenler Otel tesislerine gelen Taşkapı köyü başta olmak üzere il içinden ve il dışından gelen bir çok misafir akşam saatlerine kadar ağırlanırken, bir yandan Hatice Yusuf Keyik ve Baki Hatice Varol ise bir yandan misafirlerini karşılarken bir yandan da organizasyonda sorun çıkmaması için verilen yemek servislerine nezaret ettiler. Organizasyonu üstlenen firma elemanları kurulan masalara servis yaparken sünnet düğünü sahipleri de protokol misafirlerine nezaret ettiler.

Akşam saatlerinde serenler otel tesisleri yazlık bölümüne kurulan muhteşem sahne ve yanına kurulan küçük Baki Varol’un kereveti göz kamaştırıyordu. Akşam bölümünde ise THM Sanatçısı Ümran Özdemir, ile THM sanatçısı Halil Er sahne aldı. Küçük Baki Varol, Annesi ve Babasının yanında ışıklı bir yolda salon girişinden itibaren sahneye kadar yürüdü. Daha sonra ise anne ve babası tarafından edilen ilk dans ile sahne kenarına kendisi için kurulan kerevete geçerek bir müddet dinlendi. Burdur da zihinlerde kalacak bir sünnet düğünü için Varol ve Keyik aileleri tabiri caiz ise kesenin ağzını açtı. “Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevitine” misali masalsı bir düğün gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.