CANLI HAYVAN PAZARI KURBAN BAYRAMINA HAZIR

DİĞER 13.08.2018 - 16:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3560+ kez okundu.
 

CANLI HAYVAN PAZARI KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Hayvan Pazarı içerisindeki hayvanların bulunduğu padokların tamiratları giderildi, musluklar takıldı. Ayrıca Pazar dışındaki kuru otların temizlikleri yapıldı.
Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı kurban satış alanında günler öncesinde Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile Canlı Hayvan Pazarında çatıda onarımlar, Hayvan Pazarı içerisindeki hayvanların bulunduğu bölümlerin tamiratları giderildi, musluklar takıldı. Ayrıca Pazar dışındaki kuru otların temizlikleri yapıldı.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Vatandaşlarımızın bu tür günlerde sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Kurban Bayramı öncesinde hem vatandaş hem de satıcıların gözü ile Pazar yerlerinin eksiklerinin giderilmesi için var gücümüzle çalışmaktayız. Ayrıca hayvan kesim noktalarında kesim ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini karşılayacak önlemleri aldık. Aldığımız tedbirler vatandaşları ve satıcıları mutlu edecek.  Kurban Bayramında ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışacaklar. Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından kurban kesim fiyatları belirlendi. Buna göre, küçükbaş kesim ücreti 35.00 TL, küçükbaş komple kesim ücreti 80.00 TL, büyükbaş hayvan kesimi ücreti 80.00 TL, büyükbaş komple kesim ücreti ise 225.00 TL olarak belirlenmiştir. Vatandaşlarımızdan belediye ekiplerine yardımcı olmalarını istiyoruz. Kurban atıkları konusunda dikkatli olalım, cadde ve sokak aralarında kesimler yapmayalım. Kurban Bayramı öncesinde belediye olarak her anlamda önlemlerimizi aldık, gerek hayvan pazarımızın gerekse bayram esnasında kesim noktalarının denetimlerini gerçekleştireceğiz. Kurban Bayramı’na kadar ve bayram boyunca birçok birimimiz hazır kıta çalışacak" dedi.   
Hayvan Pazarı içerisindeki hayvanların bulunduğu padokların tamiratları giderildi, musluklar takıldı. Ayrıca Pazar dışındaki kuru otların temizlikleri yapıldı.

Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı kurban satış alanında günler öncesinde Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile Canlı Hayvan Pazarında çatıda onarımlar, Hayvan Pazarı içerisindeki hayvanların bulunduğu bölümlerin tamiratları giderildi, musluklar takıldı. Ayrıca Pazar dışındaki kuru otların temizlikleri yapıldı.

 Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Vatandaşlarımızın bu tür günlerde sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Kurban Bayramı öncesinde hem vatandaş hem de satıcıların gözü ile Pazar yerlerinin eksiklerinin giderilmesi için var gücümüzle çalışmaktayız. Ayrıca hayvan kesim noktalarında kesim ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini karşılayacak önlemleri aldık. Aldığımız tedbirler vatandaşları ve satıcıları mutlu edecek.

 Kurban Bayramında ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışacaklar. Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından kurban kesim fiyatları belirlendi. Buna göre, küçükbaş kesim ücreti 35.00 TL, küçükbaş komple kesim ücreti 80.00 TL, büyükbaş hayvan kesimi ücreti 80.00 TL, büyükbaş komple kesim ücreti ise 225.00 TL olarak belirlenmiştir. Vatandaşlarımızdan belediye ekiplerine yardımcı olmalarını istiyoruz. Kurban atıkları konusunda dikkatli olalım, cadde ve sokak aralarında kesimler yapmayalım. Kurban Bayramı öncesinde belediye olarak her anlamda önlemlerimizi aldık, gerek hayvan pazarımızın gerekse bayram esnasında kesim noktalarının denetimlerini gerçekleştireceğiz. Kurban Bayramı’na kadar ve bayram boyunca birçok birimimiz hazır kıta çalışacak" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.