VALİ HASAN ŞILDAK ZİYARETÇİ KABULÜNÜ HAFTA SONU YAPTI.

YAŞAM 19.08.2018 - 13:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3949+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK ZİYARETÇİ KABULÜNÜ HAFTA SONU YAPTI.

Vali Hasan Şıldak, programlarının hafta içi yoğun olması dolayısıyla randevu taleplerini Cumartesi günü kabul etti.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, görevi geldiği günden bu yana yoğun olarak devam eden ziyaretler nedeniyle hafta içinde yapılması gereken işlerin yoğunluğu nedeniyle kendisine yapılan nezaket ziyaretlerini Cumartesi gününe kaydırmak zorunda kaldı. Hiçbir ziyaret talebini gere çevirmeyen ve her kesimden ziyaret etmek isteyen vatandaşa kapılarını açan Vali Hasan Şıldak, haftanın son günü olan Cumartesi günü ilk olarak Doyum Makarna sahibi Kadir Gönülaçar ve kızı Burcu Gönülaçar ziyarette bulundu.   Gün içinde devam eden ziyaretlerde Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'e, Kemer Merkez Sulama Kooperatifi Başkanı Osman Bütüner ve Başkan Yardımcısı Sait Arslan eşlik etti.  Taksici Esnafları Osman Ali Yeşilyurt, Mehmet Şimşek, Osman Sayar, Hasan Ballı, Cevat Cambaz, Adem Göçmen, Nasuh Mutlu Çelik, Vedat Deniz ile devam eden ziyaretlerde son olarak Akkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Akkoç Vali Hasan Şıldak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  
Vali Hasan Şıldak, programlarının hafta içi yoğun olması dolayısıyla randevu taleplerini Cumartesi günü kabul etti.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, görevi geldiği günden bu yana yoğun olarak devam eden ziyaretler nedeniyle hafta içinde yapılması gereken işlerin yoğunluğu nedeniyle kendisine yapılan nezaket ziyaretlerini Cumartesi gününe kaydırmak zorunda kaldı. Hiçbir ziyaret talebini gere çevirmeyen ve her kesimden ziyaret etmek isteyen vatandaşa kapılarını açan Vali Hasan Şıldak, haftanın son günü olan Cumartesi günü ilk olarak Doyum Makarna sahibi Kadir Gönülaçar ve kızı Burcu Gönülaçar ziyarette bulundu.  

Gün içinde devam eden ziyaretlerde Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'e, Kemer Merkez Sulama Kooperatifi Başkanı Osman Bütüner ve Başkan Yardımcısı Sait Arslan eşlik etti. 

Taksici Esnafları Osman Ali Yeşilyurt, Mehmet Şimşek, Osman Sayar, Hasan Ballı, Cevat Cambaz, Adem Göçmen, Nasuh Mutlu Çelik, Vedat Deniz ile devam eden ziyaretlerde son olarak Akkoçlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Akkoç Vali Hasan Şıldak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.