AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’NİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 29.08.2018 - 12:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4324+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ’NİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi 30 Ağustos Zafer Bayramının 96 yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mengi 30 ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyetimizin temelidir dedi.
Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok millete de yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti’nin, ordusu ile birlikte Yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. 96 yıl önce, sayı ve silah olarak kendisinden çok üstün olan düşman karşısında, yüreğindeki vatan sevgisi, imanı ve üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasında ki en önemli etkenlerden biridir. Bu inançla, Türk Silahlı kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi 30 Ağustos Zafer Bayramının 96 yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mengi 30 ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyetimizin temelidir dedi.

Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok millete de yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti’nin, ordusu ile birlikte Yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. 96 yıl önce, sayı ve silah olarak kendisinden çok üstün olan düşman karşısında, yüreğindeki vatan sevgisi, imanı ve üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kazandığı bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasında ki en önemli etkenlerden biridir.

Bu inançla, Türk Silahlı kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.