BURDUR YENİ GÜN GAZETESİ 65 YAŞINDA

YAŞAM 03.09.2018 - 11:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3660+ kez okundu.
 

BURDUR YENİ GÜN GAZETESİ 65 YAŞINDA

Yeni Gün Gazetesi 65. Yaşında. Vali Hasan Şıldak’ı ziyaretinde; Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel ve gazete çalışanları karşıladı.
1954 yılında yayın hayatına başlayan, Burdur yerel basınının köklü gazetelerinden “Yeni Gün Gazetesi’nin 65. Yaşını” kutlayan Vali Hasan Şıldak, başta Kürşat Tuncel olmak üzere, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen bütün idareci ve çalışanlarını tebrik etti. Bir süre Tuncel ile karşılıklı sohbet eden Vali Hasan Şıldak, Yeni Gün gazetesinin geçmişi ve gazete basım aşamaları ile ilgili bilgi aldı. Aynı zamanda Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'nı yürüten Tuncel ziyareti dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.  Vali Hasan Şıldak, ziyaretin sonunda gazete çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekildi  
Yeni Gün Gazetesi 65. Yaşında. Vali Hasan Şıldak’ı ziyaretinde; Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel ve gazete çalışanları karşıladı.

1954 yılında yayın hayatına başlayan, Burdur yerel basınının köklü gazetelerinden “Yeni Gün Gazetesi’nin 65. Yaşını” kutlayan Vali Hasan Şıldak, başta Kürşat Tuncel olmak üzere, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen bütün idareci ve çalışanlarını tebrik etti.

Bir süre Tuncel ile karşılıklı sohbet eden Vali Hasan Şıldak, Yeni Gün gazetesinin geçmişi ve gazete basım aşamaları ile ilgili bilgi aldı.

Aynı zamanda Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'nı yürüten Tuncel ziyareti dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.

 Vali Hasan Şıldak, ziyaretin sonunda gazete çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.