KARARIN ALTINA İMZA ATANLAR AÇIKLAMA YAPSIN

SİYASET 22.09.2018 - 21:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4778+ kez okundu.
 

KARARIN ALTINA İMZA ATANLAR AÇIKLAMA YAPSIN

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, "Bucak Belediyesi'nin zarara uğratıldığı, birilerine rant sağlandığı" iddiasıyla yayınlanan haberle alakalı olarak açıklamada bulundu
Başkan Sönmez yaptığı yazılı açıklamada "Bilindiği gibi dün NNC Medya'da yer alan haberle ilgili iddiaların açıklığa kavuşturulması ve Bucak halkının bir an önce aydınlatılması için bu konuda açıklama yapma gereksinimi duyulmuştur. Öncelikle ifade etmek gerekirse söz konusu olayın şahsımla herhangi bir ilgisi yoktur.Soy isim benzerliğinden dolayı beni alet etmeye çalışıyorlar. Burası ne bana ne ailemden birisine ait bir işletme değildir.Söz konusu işletme akrabalarıma ait olan bir işletmedir. Bu nedenle bu olayı benimle veya benim ailemle bağdaştırmaya çalışanlara cevabımdır. Haberde yer alan iddialara göre burada asıl konu Bucak belediyesi'ne ait BELPAŞ'ın 2 işletmesi varken ve Sanayi kavşağındaki BELPAŞ işletmesinin üst geçit yapıldıktan sonra işleri zaten bitme noktasına gelmişken, BELPAŞ'a ait olan bir istasyona yakın bir yerde ruhsat verilmesi konusudur. Şunu ifade etmem gerekirse Bucak halkının menfaatine olmayacak, ilçemiz belediyesinin zararına olacak tüm olayların müsebbibi babamın oğlu olsa karşı çıkacağımın bilinmesi lazım. Biz her zaman milletimizin ve halkımızın menfaatinin arkasındayız. Haberde yer alan iddialarda akaryakıt istasyonu için ruhsat iznine ve imar değişikliği iznine imza atan adı geçen herkesin açıklama yapması gerekir. Bucak Belediyesi'nin ve BELPAŞ A.Ş.'nin haklarını savunmaya devam edeceğimizi bildirerek, bu işin takipçisi olacağımızı ilan eder, konuyu kamuoyunun gündeminde tutmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, "Bucak Belediyesi'nin zarara uğratıldığı, birilerine rant sağlandığı" iddiasıyla yayınlanan haberle alakalı olarak açıklamada bulundu

Başkan Sönmez yaptığı yazılı açıklamada "Bilindiği gibi dün NNC Medya'da yer alan haberle ilgili iddiaların açıklığa kavuşturulması ve Bucak halkının bir an önce aydınlatılması için bu konuda açıklama yapma gereksinimi duyulmuştur. Öncelikle ifade etmek gerekirse söz konusu olayın şahsımla herhangi bir ilgisi yoktur.Soy isim benzerliğinden dolayı beni alet etmeye çalışıyorlar. Burası ne bana ne ailemden birisine ait bir işletme değildir.Söz konusu işletme akrabalarıma ait olan bir işletmedir. Bu nedenle bu olayı benimle veya benim ailemle bağdaştırmaya çalışanlara cevabımdır.

Haberde yer alan iddialara göre burada asıl konu Bucak belediyesi'ne ait BELPAŞ'ın 2 işletmesi varken ve Sanayi kavşağındaki BELPAŞ işletmesinin üst geçit yapıldıktan sonra işleri zaten bitme noktasına gelmişken, BELPAŞ'a ait olan bir istasyona yakın bir yerde ruhsat verilmesi konusudur.

Şunu ifade etmem gerekirse Bucak halkının menfaatine olmayacak, ilçemiz belediyesinin zararına olacak tüm olayların müsebbibi babamın oğlu olsa karşı çıkacağımın bilinmesi lazım. Biz her zaman milletimizin ve halkımızın menfaatinin arkasındayız.

Haberde yer alan iddialarda akaryakıt istasyonu için ruhsat iznine ve imar değişikliği iznine imza atan adı geçen herkesin açıklama yapması gerekir.

Bucak Belediyesi'nin ve BELPAŞ A.Ş.'nin haklarını savunmaya devam edeceğimizi bildirerek, bu işin takipçisi olacağımızı ilan eder, konuyu kamuoyunun gündeminde tutmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.