ERCENGİZ; HAYVAN DOSTU ŞEHİR OLMAK İSTİYORUZ

YAŞAM 04.10.2018 - 16:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2687+ kez okundu.
 

ERCENGİZ; HAYVAN DOSTU ŞEHİR OLMAK İSTİYORUZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye hayvan barınağını ziyaret ederek çocuk hayvan severler ile bir araya gelerek “Hayvan dostu şehir” olmak istiyoruz dedi.
      Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü Dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarete önemli mesajlar verdi. Ercengiz belediye meclisinin kendisine verdiği yetki ile de Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında bağıtlanan ve tarafımdan imzalanan protokol ile sokak hayvanlarının rehabilitasyonu (Kısırlaştırma tedavi ve bakım) gibi çalışmaları kapsayan kurumlar arası eğitim, öğretim, Araştırma ve Uygulama alan çalışması işbirliği protokolü yapılması için protokol imzalanmıştır.                       HAYVAN DOSTU ŞEHİR OLMAK İSTİYORUZ  Başkan Ercengiz, Konuşmasında;  Onlarda sonuçta hepsi birer canlı. Ben vatandaşlarımızdan sokaklarında, mahalle aralarında bakımsız ve tedavisi yapılmamış bir sokak hayvanı gördükleri zaman belediyemize haber vermeleri rica ediyorum Okullar açıldığından sokaklar öğrencilerimiz ile dolu. Hiç kimse zarar görmesin istiyoruz. Ben burada özverili çalışan personelimiz ve dernek yetkililerine yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi. Belediyemiz ve çalışanları ile birlikte bu güne kadar kentimiz de bulunan sokak hayvanlarına ise çeşitli etkinliklerle sahip çıktık sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Bugün barınağımızda nerede ise birçok hayvanın beslenmeden barınmaya kadar ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Hayvan dostu bir kent olmak istiyoruz. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile yaptığım protokol ile de sokakların daha güvenli olacağına inanıyorum.                                 ONLARA GIDA TEMİNİNDE ÖZEN GÖSTERİNİZ      Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hakan Öner de 4. Ekim 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü Dolayısıyla Burdur Belediyesi Hayvan Barınağındaki konuşmasında önemli bir konuya dikkat çekti. Öner, unutulmamalıdır ki! Hayvanlarda sokakların ve evlerimizin misafiri canlılardır. Onlara alacağımız yiyeceklerin sağlıklı olmasına dikkat ederek sağlıklarını koruyabiliriz. Dolaysıyla da hastalıklara karşı onları korumak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket ederek onları sağlıksız ortamlara terk etmemeli zararlı gıdalardan uzak alanda tutmalıyız. Belediye ile yaptığımız protokol ile bunu sağlayacağız. Konuşmaların ardından hayvan severler derneği üyeleri, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü Dolayısıyla düzenlenen Belediye Hayvan Barınağı’ndaki toplantıya katılan çocuklar barınakta hayvan dostları ile bir araya gelerek onlara sevgi göstererek eğlendiler. Yetkililer de çocuklara çeşitli materyaller dağıtarak onları sevindirdiler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye hayvan barınağını ziyaret ederek çocuk hayvan severler ile bir araya gelerek “Hayvan dostu şehir” olmak istiyoruz dedi.

      Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü Dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarete önemli mesajlar verdi. Ercengiz belediye meclisinin kendisine verdiği yetki ile de Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında bağıtlanan ve tarafımdan imzalanan protokol ile sokak hayvanlarının rehabilitasyonu (Kısırlaştırma tedavi ve bakım) gibi çalışmaları kapsayan kurumlar arası eğitim, öğretim, Araştırma ve Uygulama alan çalışması işbirliği protokolü yapılması için protokol imzalanmıştır.

                      HAYVAN DOSTU ŞEHİR OLMAK İSTİYORUZ 

Başkan Ercengiz, Konuşmasında;  Onlarda sonuçta hepsi birer canlı. Ben vatandaşlarımızdan sokaklarında, mahalle aralarında bakımsız ve tedavisi yapılmamış bir sokak hayvanı gördükleri zaman belediyemize haber vermeleri rica ediyorum Okullar açıldığından sokaklar öğrencilerimiz ile dolu. Hiç kimse zarar görmesin istiyoruz. Ben burada özverili çalışan personelimiz ve dernek yetkililerine yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Belediyemiz ve çalışanları ile birlikte bu güne kadar kentimiz de bulunan sokak hayvanlarına ise çeşitli etkinliklerle sahip çıktık sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Bugün barınağımızda nerede ise birçok hayvanın beslenmeden barınmaya kadar ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Hayvan dostu bir kent olmak istiyoruz. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile yaptığım protokol ile de sokakların daha güvenli olacağına inanıyorum.

                                ONLARA GIDA TEMİNİNDE ÖZEN GÖSTERİNİZ

     Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hakan Öner de 4. Ekim 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü Dolayısıyla Burdur Belediyesi Hayvan Barınağındaki konuşmasında önemli bir konuya dikkat çekti. Öner, unutulmamalıdır ki! Hayvanlarda sokakların ve evlerimizin misafiri canlılardır. Onlara alacağımız yiyeceklerin sağlıklı olmasına dikkat ederek sağlıklarını koruyabiliriz. Dolaysıyla da hastalıklara karşı onları korumak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket ederek onları sağlıksız ortamlara terk etmemeli zararlı gıdalardan uzak alanda tutmalıyız. Belediye ile yaptığımız protokol ile bunu sağlayacağız.

Konuşmaların ardından hayvan severler derneği üyeleri, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü Dolayısıyla düzenlenen Belediye Hayvan Barınağı’ndaki toplantıya katılan çocuklar barınakta hayvan dostları ile bir araya gelerek onlara sevgi göstererek eğlendiler. Yetkililer de çocuklara çeşitli materyaller dağıtarak onları sevindirdiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.