BURDUR HALKINA KARŞI YÜZÜMÜZ AK ALNIMIZ AÇIKTIR.

GÜNDEM 17.10.2018 - 15:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2999+ kez okundu.
 

BURDUR HALKINA KARŞI YÜZÜMÜZ AK ALNIMIZ AÇIKTIR.

Belediyemizin kurucusu ve iştirakçisi bulunduğu BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerine KAYYUM atanmasına dair sosyal medyada Yavuz Mehmet KAYA tarafından yapılan açıklamalar ibretle izlenmektedir.
 Belediyemizin kurucusu ve iştirakçisi bulunduğu BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerine KAYYUM atanmasına dair sosyal medyada Yavuz Mehmet KAYA tarafından yapılan açıklamalar ibretle izlenmektedir.   2014 Yerel Seçimleri ile göreve geldiğimiz tarihte söz konusu şirketlerimizin bıraktığı borç stoku  5.168.900,00 TL idi. İyi bir yönetim anlayışı ve işletmecilik sitemi ile başarıyı yakalayıp, Bimtaş Göl Tesisleri, İstasyon Park Restoran Burdur  Susamlık Tesisleri yeni yapımları ile revizyonlarını gerçekleştirmiş bulunuyoruz.   Yeni yapılan lisans sözleşmeleri ile Belediyemize ve şirketlerimize  Asfalt Kazıma Makinesi Binek Araç, Ford Kamyon ve Tanker  araçlarını kazandıran  3.841.000,00  TL lik yatırım bütçesi ile geleceğe güvenle bakan kentimizin vizyonunun artırılması için bir sistemle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şirketlerimiz Y. Mali Müşavirleri ile sürekli izlenmekte Sayıştay Denetimine açık olduğu için denetlenmekte, her türlü hata ve usulsüzlüğe neden olacak durumlarla ilgili tedbirler alınmaktadır. EPDK. Bir kuruluşun da içinde bulunduğu çok önemli kuruluşların denetiminden geçmektedir. Hal böyleyken Y. Mehmet KAYA tarafından yapılan açıklamanın mesnetsiz ihbar ve iftira olduğu değerlendirilmektedir. Tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla her türlü dava açma yoluna gidilecektir.                               BURDUR PETROLCÜLER PLATFORMU AÇIKLAMASIS Burdur Belediyesi Meclis üyesi ve encümeni  Mehmet Yavuz Kaya’nın yaptığı basın açıklamasında Burdur Belediyesi Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ve Belediye  akaryakıt istasyonlarında satılan LPG ile kayyumla yönetilen Bucak Belediyesi arasındaki LPG fiyatlarının arasındaki farkı gündeme taşımıştı. Burdur ilinde söz konusu fiyat politikası uygulaması ilimizde hizmet veren  akaryakıt bayileri ve Belediye işletmeleri de dahil olmak üzere Akaryakıt dağıtım şirketlerinin belirlemiş olduğu ve ayrıca EPDK fiyatı üzerinden yapılmaktadır. EPDK piyasa taban ve tavan fiyatlarını  belirlemektedir.  Bu nedenle Burdur ilinde hizmet veren bayilerin yüksek fiyata ürün satmış olması söz konusu değildir. Devamlı olarak online takip edilen bir sistemde pahalıya mal  satmak, kaçak akaryakıt satmak vb. usulsüz işler ağır cezai müeyyidelere çarptırılmaktadır. Sizlere Burdur da hizmet veren Akaryakıt bayileri  olarak Yavuz Mehmet Kaya’nın ifadesinde kullandığı “tam yüzde 17,70 kazıklanmışım” sözü ticari ahlaka uygun olmayıp bilinçsizce söylenmiş biz sözdür. Ayrıca Burdur Belediyesine de Kayyum atanmasını istemek düşüncesi de bu kapsamda çok saçmadır. Burdur ilinde sizlere hizmet etmekte olan bayiler olarak kaliteden güler yüzden ödün vermeden sizlerin güvenini kazanarak hizmet vermeye devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz. Bu bağlamda Belediye petrollerini ve biz Burdur Petrol akaryakıt istasyonlarını tömet altında bırakan bu açıklamayı kamu oyuna yapmak zorunluluğunu htik…  
Belediyemizin kurucusu ve iştirakçisi bulunduğu BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerine KAYYUM atanmasına dair sosyal medyada Yavuz Mehmet KAYA tarafından yapılan açıklamalar ibretle izlenmektedir.

 Belediyemizin kurucusu ve iştirakçisi bulunduğu BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerine KAYYUM atanmasına dair sosyal medyada Yavuz Mehmet KAYA tarafından yapılan açıklamalar ibretle izlenmektedir.

  2014 Yerel Seçimleri ile göreve geldiğimiz tarihte söz konusu şirketlerimizin bıraktığı borç stoku  5.168.900,00 TL idi. İyi bir yönetim anlayışı ve işletmecilik sitemi ile başarıyı yakalayıp, Bimtaş Göl Tesisleri, İstasyon Park Restoran Burdur  Susamlık Tesisleri yeni yapımları ile revizyonlarını gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

  Yeni yapılan lisans sözleşmeleri ile Belediyemize ve şirketlerimize  Asfalt Kazıma Makinesi Binek Araç, Ford Kamyon ve Tanker  araçlarını kazandıran  3.841.000,00  TL lik yatırım bütçesi ile geleceğe güvenle bakan kentimizin vizyonunun artırılması için bir sistemle çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Şirketlerimiz Y. Mali Müşavirleri ile sürekli izlenmekte Sayıştay Denetimine açık olduğu için denetlenmekte, her türlü hata ve usulsüzlüğe neden olacak durumlarla ilgili tedbirler alınmaktadır. EPDK. Bir kuruluşun da içinde bulunduğu çok önemli kuruluşların denetiminden geçmektedir.

Hal böyleyken Y. Mehmet KAYA tarafından yapılan açıklamanın mesnetsiz ihbar ve iftira olduğu değerlendirilmektedir. Tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla her türlü dava açma yoluna gidilecektir. 

                             BURDUR PETROLCÜLER PLATFORMU AÇIKLAMASIS

Burdur Belediyesi Meclis üyesi ve encümeni  Mehmet Yavuz Kaya’nın yaptığı basın açıklamasında Burdur Belediyesi Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ve Belediye  akaryakıt istasyonlarında satılan LPG ile kayyumla yönetilen Bucak Belediyesi arasındaki LPG fiyatlarının arasındaki farkı gündeme taşımıştı.
Burdur ilinde söz konusu fiyat politikası uygulaması ilimizde hizmet veren  akaryakıt bayileri ve Belediye işletmeleri de dahil olmak üzere Akaryakıt dağıtım şirketlerinin belirlemiş olduğu ve ayrıca EPDK fiyatı üzerinden yapılmaktadır.
EPDK piyasa taban ve tavan fiyatlarını  belirlemektedir.  Bu nedenle Burdur ilinde hizmet veren bayilerin yüksek fiyata ürün satmış olması söz konusu değildir. Devamlı olarak online takip edilen bir sistemde pahalıya mal  satmak, kaçak akaryakıt satmak vb. usulsüz işler ağır cezai müeyyidelere çarptırılmaktadır.

Sizlere Burdur da hizmet veren Akaryakıt bayileri  olarak Yavuz Mehmet Kaya’nın ifadesinde kullandığı “tam yüzde 17,70 kazıklanmışım” sözü ticari ahlaka uygun olmayıp bilinçsizce söylenmiş biz sözdür. Ayrıca Burdur Belediyesine de Kayyum atanmasını istemek düşüncesi de bu kapsamda çok saçmadır.

Burdur ilinde sizlere hizmet etmekte olan bayiler olarak kaliteden güler yüzden ödün vermeden sizlerin güvenini kazanarak hizmet vermeye devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz. Bu bağlamda Belediye petrollerini ve biz Burdur Petrol akaryakıt istasyonlarını tömet altında bırakan bu açıklamayı kamu oyuna yapmak zorunluluğunu htik

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.