VALİ VE EŞİ AZİZİYE KÖYÜNDE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ .

YAŞAM 28.10.2018 - 09:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2539+ kez okundu.
 

VALİ VE EŞİ AZİZİYE KÖYÜNDE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ .

Burdur Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte merkeze bağlı Aziziye Köyü'nde Şehidimiz Orhan Ayan'ın ailesine ziyarette bulundu.
İç güvenlik harekatı sırasında 2012 yılında Mardin ili Derik İlçesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Orhan Ayan’ın Aziziye Köyünde ikamet eden anne ve babasını ziyaret eden Valimiz, evlerine misafir olduğu Şehidimiz Babası Ali Ayan ve Annesi Keziban Ayan’a her zaman yanlarında olacaklarını bilmelerini istedi. Sizler Şehidimizden bizlere emanetsiniz diyen Valimiz, bir sıkıntınız, talebiniz olması durumunda hiç çekinmeden dile getirebileceklerini ifade ederek, kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade etti.  Ziyaretlerinden dolayı Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’a memnuniyetlerini dile getiren Şehidimizin anne ve babası, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Valimiz Aziziye köyünde Şehidimizin ailesini ziyaretinin ardından, okuduğu Çanakkale şiiriyle tanınan Aziziyeli Havvana Koçak ve ailesini evlerinde ziyaret etti.  
Burdur Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte merkeze bağlı Aziziye Köyü'nde Şehidimiz Orhan Ayan'ın ailesine ziyarette bulundu.

İç güvenlik harekatı sırasında 2012 yılında Mardin ili Derik İlçesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Orhan Ayan’ın Aziziye Köyünde ikamet eden anne ve babasını ziyaret eden Valimiz, evlerine misafir olduğu Şehidimiz Babası Ali Ayan ve Annesi Keziban Ayan’a her zaman yanlarında olacaklarını bilmelerini istedi. Sizler Şehidimizden bizlere emanetsiniz diyen Valimiz, bir sıkıntınız, talebiniz olması durumunda hiç çekinmeden dile getirebileceklerini ifade ederek, kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade etti. 

Ziyaretlerinden dolayı Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’a memnuniyetlerini dile getiren Şehidimizin anne ve babası, gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Valimiz Aziziye köyünde Şehidimizin ailesini ziyaretinin ardından, okuduğu Çanakkale şiiriyle tanınan Aziziyeli Havvana Koçak ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.