. BAŞKAN ERCENGİZ HALK GÜNÜ DÜZENLEDİ

YAŞAM 04.11.2018 - 13:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3395+ kez okundu.
 

. BAŞKAN ERCENGİZ HALK GÜNÜ DÜZENLEDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi neredeyse tüm zamanını dışarıda ve yoğun programlarla geçirmesi nedeniyle Cumartesi gününü halk günü olarak belirledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi programlarının yoğun geçmesi nedeniyle Cumartesi gününü Halk Günü olarak belirledi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Cumartesi günü sabah 10.00-15.00 saatleri arasında vatandaşları makamında ağırladı. Vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri dinledi. Vatandaşlar tarafından halk gününe gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Cumartesi gününü halk günü olarak belirledik. Sabah saat 10.00’da geldim ve öğleden sonra 15.00’e kadar vatandaşlarımızı ağırlayacağız. Çok şükür hiç boş kalmadı makamımız, vatandaşımız hep bizimle birlikte, talepler genellikle iş istihdamı yönünde oluyor. Vatandaşımızın kamu kurumlarından talebi bu yönde genellikle bunu duyuyorum. Biz de elimizden geldiğince istihdamla ilgili tasarrufumuzu halka açık ilanlarımızla İş-Kur üzerinden yapıyoruz. Vatandaşımızı yönlendiriyoruz. Vatandaşımız kendine uygun iş başvurusunu yaparak, iş bulabilme şansına sahip oluyor. Bireysel talepler oluyor ve teknoloji çağındayız, bireysel talepleri sosyal medya üzerinden, bizzat telefonla veya özel kalemimize not aldırarak ulaşıyorlar.  Yapılabilir, çözülebilir, yasal durumları zaten hemen çözüyoruz” dedi. Halk gününde sıkıntılarını ve isteklerini yerine getiren vatandaşlar ise belediyenin yürüttüğü çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi neredeyse tüm zamanını dışarıda ve yoğun programlarla geçirmesi nedeniyle Cumartesi gününü halk günü olarak belirledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi programlarının yoğun geçmesi nedeniyle Cumartesi gününü Halk Günü olarak belirledi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Cumartesi günü sabah 10.00-15.00 saatleri arasında vatandaşları makamında ağırladı. Vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri dinledi. Vatandaşlar tarafından halk gününe gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Cumartesi gününü halk günü olarak belirledik. Sabah saat 10.00’da geldim ve öğleden sonra 15.00’e kadar vatandaşlarımızı ağırlayacağız. Çok şükür hiç boş kalmadı makamımız, vatandaşımız hep bizimle birlikte, talepler genellikle iş istihdamı yönünde oluyor. Vatandaşımızın kamu kurumlarından talebi bu yönde genellikle bunu duyuyorum. Biz de elimizden geldiğince istihdamla ilgili tasarrufumuzu halka açık ilanlarımızla İş-Kur üzerinden yapıyoruz. Vatandaşımızı yönlendiriyoruz. Vatandaşımız kendine uygun iş başvurusunu yaparak, iş bulabilme şansına sahip oluyor. Bireysel talepler oluyor ve teknoloji çağındayız, bireysel talepleri sosyal medya üzerinden, bizzat telefonla veya özel kalemimize not aldırarak ulaşıyorlar.  Yapılabilir, çözülebilir, yasal durumları zaten hemen çözüyoruz” dedi.

Halk gününde sıkıntılarını ve isteklerini yerine getiren vatandaşlar ise belediyenin yürüttüğü çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.