SOSYAL DUYARLILIK PROJESİNE KATKI DA BULUNDULAR

YAŞAM 06.11.2018 - 16:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2305+ kez okundu.
 

SOSYAL DUYARLILIK PROJESİNE KATKI DA BULUNDULAR

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şerife Kaya, İbrahim Mutlu ve Birol Çelik ile birlikte banka şubesine giderek LÖSEV'e maddi bağışta bulundu.
 İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla  Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV)'e maddi bağışta bulunarak, lösemili hastaların tedavi olması için bir katkı sağlamaya çalıştılar. İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şerife Kaya, İbrahim Mutlu ve Birol Çelik ile birlikte banka şubesine giderek LÖSEV'e maddi bağışta bulundu.  Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Safa Sönmez, "Bilindiği gibi 2-8 Kasım tarihleri Lösemi haftası olarak ülkemizde yaşayan lösemili hastalarımız için toplumsal bir destek uyandırmak amacıyla kutlanmaktadır. Bizler de İYİ Parti teşkilatı olarak bu anlamlı haftada hem lösemili çocuklarımızın yanında olduğumuzu htirmek hem de onlara gerçek manada yardım eden LÖSEV'e katkı sağlamak için bağışta bulunduk. Lösemi Haftası bir farkındalık etkinliğidir. Lösemi hastalığı tedavisi uzun süreçli ve tedavisi pahalı bir hastalıktır.  Biz İYİ Parti olarak, bu gün  bağış yaparak onlara destek oluyoruz. Aynı duyarlılığı diğer vatandaşlarımızdan da bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şerife Kaya, İbrahim Mutlu ve Birol Çelik ile birlikte banka şubesine giderek LÖSEV'e maddi bağışta bulundu.

 İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla  Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV)'e maddi bağışta bulunarak, lösemili hastaların tedavi olması için bir katkı sağlamaya çalıştılar. İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şerife Kaya, İbrahim Mutlu ve Birol Çelik ile birlikte banka şubesine giderek LÖSEV'e maddi bağışta bulundu. 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Safa Sönmez, "Bilindiği gibi 2-8 Kasım tarihleri Lösemi haftası olarak ülkemizde yaşayan lösemili hastalarımız için toplumsal bir destek uyandırmak amacıyla kutlanmaktadır. Bizler de İYİ Parti teşkilatı olarak bu anlamlı haftada hem lösemili çocuklarımızın yanında olduğumuzu htirmek hem de onlara gerçek manada yardım eden LÖSEV'e katkı sağlamak için bağışta bulunduk. Lösemi Haftası bir farkındalık etkinliğidir. Lösemi hastalığı tedavisi uzun süreçli ve tedavisi pahalı bir hastalıktır.  Biz İYİ Parti olarak, bu gün  bağış yaparak onlara destek oluyoruz. Aynı duyarlılığı diğer vatandaşlarımızdan da bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.