İYİ PARTİ İL BAŞKANI FARUK ERKAN; AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET ETMEK

SİYASET 28.02.2019 - 12:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3825+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI FARUK ERKAN; AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET ETMEK

İYİ Parti İl Genel Meclisi Adayları Tanıtımında konuşan İl Başkanı Faruk Erkan köylere daha iyi hizmet götüre bilmek için aday çıkarttıklarını söyledi.
Burdur İstasyon Park Çay Bahçesinde Burdur İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından Yerel Seçimlerde İl Genel Meclisi Adayı olan 5 üyeyi basına tanıttı. İl Genel Meclisi Seçiminde, kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını anlayan İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, “Burdur’da 5 tane adayımız var. Burdur her noktasıyla bizim için çok önemli. Burdur’da İl Genel Meclisinin etki ettiği alanlara daha iyi hizmet götürebilmek için alanında profesyonel arkadaşlarımızı İl Genel Meclisi için aday yaptık. İnşallah bu seçimlerden de milletimizin desteği ile çıkacağız” dedi.        MEHMET YAVAŞ AK PARTİ İL GENEL MECLİSİNDE İKTİDAR OY İÇİN ÇALIŞTI Burdur İl Genel Meclisinde on yıllık görev süresi içinde, merkez köylerine en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ancak bu süre içinde Burdur il ve ilçeleri de dahil iktidarın çoğunluk oyları alınan kararlarda etkili olduğunu bu nedenle 80 milyonluk ülke insanının hakkının gözetilmesi gerektiğini ifade etti. Burdur merkez ve ilçeler ile köylerinde yaklaşık 260 bin nüfusun yaşadığını Burdur’un en uzak yerleşim yerinin Maçta köyü olduğunu hepimiz biliyoruz. Merkez köylerine hizmet veren ve görevi köylere hizmet götürmek olan “ Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne” Encümen üyesi seçilerek on yıl görev yaptım Buradaki görevim sırasında köy muhtarlarıyla istişareli çalışarak en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. İYİ Parti İl Genel Meclisi Adayları şöyle: 1) Mehmet Yavaş (ESNAF)-2) Süleyman Sezgin (ESNAF)-3) Rafet Çankaya (YÜKSEK ZİRAAT MÜHENDİSİ) 4) Ahmet Burak Özmen (AVUKAT)-5) Mevlüt Yıldırım  
İYİ Parti İl Genel Meclisi Adayları Tanıtımında konuşan İl Başkanı Faruk Erkan köylere daha iyi hizmet götüre bilmek için aday çıkarttıklarını söyledi.

Burdur İstasyon Park Çay Bahçesinde Burdur İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından Yerel Seçimlerde İl Genel Meclisi Adayı olan 5 üyeyi basına tanıttı. İl Genel Meclisi Seçiminde, kendi adaylarıyla seçime katılacaklarını anlayan İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, “Burdur’da 5 tane adayımız var. Burdur her noktasıyla bizim için çok önemli. Burdur’da İl Genel Meclisinin etki ettiği alanlara daha iyi hizmet götürebilmek için alanında profesyonel arkadaşlarımızı İl Genel Meclisi için aday yaptık. İnşallah bu seçimlerden de milletimizin desteği ile çıkacağız” dedi.

       MEHMET YAVAŞ AK PARTİ İL GENEL MECLİSİNDE İKTİDAR OY İÇİN ÇALIŞTI

Burdur İl Genel Meclisinde on yıllık görev süresi içinde, merkez köylerine en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ancak bu süre içinde Burdur il ve ilçeleri de dahil iktidarın çoğunluk oyları alınan kararlarda etkili olduğunu bu nedenle 80 milyonluk ülke insanının hakkının gözetilmesi gerektiğini ifade etti. Burdur merkez ve ilçeler ile köylerinde yaklaşık 260 bin nüfusun yaşadığını Burdur’un en uzak yerleşim yerinin Maçta köyü olduğunu hepimiz biliyoruz. Merkez köylerine hizmet veren ve görevi köylere hizmet götürmek olan “ Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne” Encümen üyesi seçilerek on yıl görev yaptım Buradaki görevim sırasında köy muhtarlarıyla istişareli çalışarak en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım.

İYİ Parti İl Genel Meclisi Adayları şöyle:

1) Mehmet Yavaş (ESNAF)-2) Süleyman Sezgin (ESNAF)-3) Rafet Çankaya (YÜKSEK ZİRAAT MÜHENDİSİ)
4) Ahmet Burak Özmen (AVUKAT)-5) Mevlüt Yıldırım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.