MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖR ADAYLARI SAHAYA ÇIKTI

DİĞER 15.04.2019 - 17:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4804+ kez okundu.
 

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖR ADAYLARI SAHAYA ÇIKTI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Adayları sahaya çıktı. Prof Dr. Kürşat Özdaşlı ilk olarak basın mensupları ile gazeteciler cemiyetinde bir araya geldi.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Adayı Pof Kürşat Özdaşlı’yı Cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gazeteciler karşıladı. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tuncel, yaklaşık 20 yıllık bir süre önce Burdur üniversite’nin kurulması konusunda sadece konuşuyordu. Bu gün ise biz bunları geride bıraktık ve üniversiteye yöneticilerin seçilmesi gibi bir noktayı değerlendiriyoruz.      Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof Dr Kürşat Özdaşlı, Burdur Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında kendisinin iki yıllık prof olduğunu ve gerek vizyon gerek kendisinin idealleri gerekse hedefleri açısından bu göreve talip olduğunu Milli Şairimiz ve İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’un da adını taşıyan bir üniversitede yöneticilik yapmanın sorumluluğunu biliyorum. Ayrıca üniversitenin öğretim ve eğitim vermesinin yanında mutlaka yörenin, halkın ve yöre değerlerine de eğilmesi bunlar üzerinde akademik düzeyde çalışmalar yapması esastır. Projelerini açıklaması için erken olduğunu bu nedenle şimdilik sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Elbette kendisinden başka adayların çıkacağını belirterek gazeteci basın çalışanlarının sorularını cevapladı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Adayları sahaya çıktı. Prof Dr. Kürşat Özdaşlı ilk olarak basın mensupları ile gazeteciler cemiyetinde bir araya geldi.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Adayı Pof Kürşat Özdaşlı’yı Cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gazeteciler karşıladı. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tuncel, yaklaşık 20 yıllık bir süre önce Burdur üniversite’nin kurulması konusunda sadece konuşuyordu. Bu gün ise biz bunları geride bıraktık ve üniversiteye yöneticilerin seçilmesi gibi bir noktayı değerlendiriyoruz.

     Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof Dr Kürşat Özdaşlı, Burdur Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında kendisinin iki yıllık prof olduğunu ve gerek vizyon gerek kendisinin idealleri gerekse hedefleri açısından bu göreve talip olduğunu Milli Şairimiz ve İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy’un da adını taşıyan bir üniversitede yöneticilik yapmanın sorumluluğunu biliyorum. Ayrıca üniversitenin öğretim ve eğitim vermesinin yanında mutlaka yörenin, halkın ve yöre değerlerine de eğilmesi bunlar üzerinde akademik düzeyde çalışmalar yapması esastır.

Projelerini açıklaması için erken olduğunu bu nedenle şimdilik sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Elbette kendisinden başka adayların çıkacağını belirterek gazeteci basın çalışanlarının sorularını cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.