ANTALYA BELEDİYESİNDEN MAKİNE DESTEĞİ

DİĞER 22.05.2019 - 17:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3599+ kez okundu.
 

ANTALYA BELEDİYESİNDEN MAKİNE DESTEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talebi üzerine Ağaç Sökme Makinesi’ni Burdur’a gönderdi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bozkurt Mahallesinde yıkımına başlanılan Deprem evlerinin yeni den inşa edilecek Toplu Konutlar için arazi içerisine bulunan bazı ağaçların sökülerek Burdur’daki yeni yerlerine aktarılabilmesi için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’ten destek istedi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konu hakkında yaptığı açıklamada: Belediyemiz araç parkında bu konudaki çalışmalarımız için bu şekilde hizmet görecek araç yoktu. Biliyorsunuz daha önceki dönemlerde bizim asfalt sökme makinemiz de yoktu ancak kendi imkanlarımız ile bu makineyi araç parkımıza kazandırdık. Şimdi ise komşu il belediyemizden ağaç sökmek için makine talebinde bulunduk bizim “Çalışmalarımıza Ağaç Sökme makinesi aracı ile bizlere destek oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e desteğinden ötürü teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talebi üzerine Ağaç Sökme Makinesi’ni Burdur’a gönderdi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bozkurt Mahallesinde yıkımına başlanılan Deprem evlerinin yeni den inşa edilecek Toplu Konutlar için arazi içerisine bulunan bazı ağaçların sökülerek Burdur’daki yeni yerlerine aktarılabilmesi için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’ten destek istedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konu hakkında yaptığı açıklamada: Belediyemiz araç parkında bu konudaki çalışmalarımız için bu şekilde hizmet görecek araç yoktu. Biliyorsunuz daha önceki dönemlerde bizim asfalt sökme makinemiz de yoktu ancak kendi imkanlarımız ile bu makineyi araç parkımıza kazandırdık. Şimdi ise komşu il belediyemizden ağaç sökmek için makine talebinde bulunduk bizim “Çalışmalarımıza Ağaç Sökme makinesi aracı ile bizlere destek oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e desteğinden ötürü teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.