VALİ ŞILDAK KUNDURACI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

EKONOMİ 27.07.2019 - 12:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4528+ kez okundu.
 

VALİ ŞILDAK KUNDURACI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Burdur valisi Hasan Şıldak Burdur Pazar camii altında zor şartlar altında bölgenin ihtiyacını karşılayan kunduracı esnafının sorunlarını dinlemek için ziyaret etti.
Vali Hasan Şıldak, Pazar camii altında faaliyet gösteren Kunduracılar Çarşısı Esnafına ziyarette bulunarak , sorunlarını tespit ederek yerinde dinledi. Cuma Namazının ardından gerçekleşen ziyarette, esnafla sohbet eden Vali Hasan Şıldak, ekonomik olarak güç şartlar altında işini yapan ve kendi imkanları ile ayakkabı yaparak satma devrinin bittiğini belirten esnaflar. Bizler de fabrika malı satıyoruz. Burada esnafların içinde bir iki kişi zor şartlara rağmen sipariş üzerine ayakkabı üretimi yapan esnafımızın haricindeki esnaflar ayakkabı üretim merkezlerinin mallarını satarak geçimini sağlamaktadırlar.   Fırsat buldukça esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Vali Şıldak, konseptin değiştiğini artık yükte hafif pahada ağır minyatür el sanatlarına yönelmelerini ve bunun içinde valilik olarak Burdur için yaptıkları ve yapacak oldukları projeleri esnafımıza anlatıp bu konuda fikir alış verişinde bulunduklarını ifade etti.artık eskisi gibi değil gerek yurt içi gerek yurt dışından bölgenin değerlerini öğrenmek buradan küçük el sanatları da dahil işine yarayan veya hediyelik eşya cinsinden bir şeyleri siz küçük esnaf tarafından üretilmesini istiyorum bunu pazarlayacak esnafın yanında unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını da tekrar bölgemize kazandırmak istiyoruz.   Ziyareti sırasında ayakkabı ustalarının ve esnafın istek ve taleplerini dinleyen Vali Şıldak, işleriyle ilgili bilgi aldı. Devletin kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu belirterek, bütün kurumlarımızla birlikte Burdur için, bütün vatandaşlarımız için hizmet üretmek için çalıştıklarını vurguladı.  
Burdur valisi Hasan Şıldak Burdur Pazar camii altında zor şartlar altında bölgenin ihtiyacını karşılayan kunduracı esnafının sorunlarını dinlemek için ziyaret etti.

Vali Hasan Şıldak, Pazar camii altında faaliyet gösteren Kunduracılar Çarşısı Esnafına ziyarette bulunarak , sorunlarını tespit ederek yerinde dinledi. Cuma Namazının ardından gerçekleşen ziyarette, esnafla sohbet eden Vali Hasan Şıldak, ekonomik olarak güç şartlar altında işini yapan ve kendi imkanları ile ayakkabı yaparak satma devrinin bittiğini belirten esnaflar. Bizler de fabrika malı satıyoruz. Burada esnafların içinde bir iki kişi zor şartlara rağmen sipariş üzerine ayakkabı üretimi yapan esnafımızın haricindeki esnaflar ayakkabı üretim merkezlerinin mallarını satarak geçimini sağlamaktadırlar.  

Fırsat buldukça esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Vali Şıldak, konseptin değiştiğini artık yükte hafif pahada ağır minyatür el sanatlarına yönelmelerini ve bunun içinde valilik olarak Burdur için yaptıkları ve yapacak oldukları projeleri esnafımıza anlatıp bu konuda fikir alış verişinde bulunduklarını ifade etti.artık eskisi gibi değil gerek yurt içi gerek yurt dışından bölgenin değerlerini öğrenmek buradan küçük el sanatları da dahil işine yarayan veya hediyelik eşya cinsinden bir şeyleri siz küçük esnaf tarafından üretilmesini istiyorum bunu pazarlayacak esnafın yanında unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını da tekrar bölgemize kazandırmak istiyoruz.  

Ziyareti sırasında ayakkabı ustalarının ve esnafın istek ve taleplerini dinleyen Vali Şıldak, işleriyle ilgili bilgi aldı. Devletin kapısının her zaman kendilerine açık olduğunu belirterek, bütün kurumlarımızla birlikte Burdur için, bütün vatandaşlarımız için hizmet üretmek için çalıştıklarını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.