ÜNİVERSİTE İSTİKLAL YERLEŞKESİNE YILIN İLK KARI YAĞDI

YAŞAM 27.12.2019 - 13:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3083+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE İSTİKLAL YERLEŞKESİNE YILIN İLK KARI YAĞDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yerleşkesi'ne yılın ilk karı yağdı. Yerleşkede havadan çekilen kar manzaraları hayran bıraktı.
Burdur'un yüksek mevkilerinde ve ilçelerinde son dönemde etkili olan kar yağışı, Burdur- Antalya karayolu üzerindeki Örtülü mevkisinde bulunan MAKÜ Yerleşkesi'nde drone ile havadan çekilen fotoğraflarda kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Üniversite istiklal yerleşkesine sabah saatlerinde ulaşan öğrenciler şehir içinde pastırma yazı yaşanırken denizden yüksekliği açısından kent merkezinden daha yüksek rakıma sahip olan üniversite istiklal yerleşkesinde mevsimin ilk karını gördüklerinde beyaz örtü üzerinde yaşam sürmenin keyfini yaşadılar. Kent merkezinde bilhassa geceleri yaşanan soğuk hava Burdur halkı tarafından kışın sadece kent merkezine geldiği şeklinde yorum yapmaktadırlar.  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yerleşkesi'ne yılın ilk karı yağdı. Yerleşkede havadan çekilen kar manzaraları hayran bıraktı.

Burdur'un yüksek mevkilerinde ve ilçelerinde son dönemde etkili olan kar yağışı, Burdur- Antalya karayolu üzerindeki Örtülü mevkisinde bulunan MAKÜ Yerleşkesi'nde drone ile havadan çekilen fotoğraflarda kartpostallık manzaralar ortaya çıktı.

Üniversite istiklal yerleşkesine sabah saatlerinde ulaşan öğrenciler şehir içinde pastırma yazı yaşanırken denizden yüksekliği açısından kent merkezinden daha yüksek rakıma sahip olan üniversite istiklal yerleşkesinde mevsimin ilk karını gördüklerinde beyaz örtü üzerinde yaşam sürmenin keyfini yaşadılar. Kent merkezinde bilhassa geceleri yaşanan soğuk hava Burdur halkı tarafından kışın sadece kent merkezine geldiği şeklinde yorum yapmaktadırlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.