HAYIRSEVER İŞADAMINDAN BELEDİYE PERSONELİNE BOĞAZ ANTİSEPTİĞİ

YAŞAM 26.11.2020 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2257+ kez okundu.
 

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN BELEDİYE PERSONELİNE BOĞAZ ANTİSEPTİĞİ

Hayırsever işadamı Burdur Belediyesi Personelinin kullanması için Ağız ve Boğaz Antiseptiği desteğinde bulundu
Dünyada ve ülkemiz de insan kayıplarına neden olan (Covit-19) Pandemisi mevsim şartlarının ağır grip ve beraberinde “Zatürre” gibi hastalıkların artığı bilinmektedir. Bu nedenle belediye personeline çalışma sahalarında ihtiyaç duyulmaktadır. Burdur kenti ve halkının ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile görevinin başında bulunmaları gerektiği bilinci ile bir vatandaşımız ilaç desteği vermiştir. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz” Bir hayırseverimiz Belediyemizde çalışan personelimize Ağız ve Boğaz Antiseptiği desteğinde bulundu. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan isteğimiz lütfen kurallara uysunlar. Virüsten korunmanın yolu maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor” dedi.  
Hayırsever işadamı Burdur Belediyesi Personelinin kullanması için Ağız ve Boğaz Antiseptiği desteğinde bulundu

Dünyada ve ülkemiz de insan kayıplarına neden olan (Covit-19) Pandemisi mevsim şartlarının ağır grip ve beraberinde “Zatürre” gibi hastalıkların artığı bilinmektedir. Bu nedenle belediye personeline çalışma sahalarında ihtiyaç duyulmaktadır. Burdur kenti ve halkının ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile görevinin başında bulunmaları gerektiği bilinci ile bir vatandaşımız ilaç desteği vermiştir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz” Bir hayırseverimiz Belediyemizde çalışan personelimize Ağız ve Boğaz Antiseptiği desteğinde bulundu. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan isteğimiz lütfen kurallara uysunlar. Virüsten korunmanın yolu maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.