BUCAK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ FUAT ŞAN VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SEFA SÖNMEZİN ORTAK BASIN AÇIKLAMASIDIR…

SİYASET 02.12.2020 - 16:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2140+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ FUAT ŞAN VE İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SEFA SÖNMEZİN ORTAK BASIN AÇIKLAMASIDIR…

AKP İlçe Başkanının mesnetsiz bir şekilde Meclis Üyemizi Fuat Şan'ı suçlaması insani ve siyasi ahlaka aykırıdır
Belediye Meclis Üyemiz Fuat Şan'ın Eşinin Covid-19 ile ilgili verdiği test tarihi 30.11.2020 tarihidir. Test sonucu tarihi ise 01.12.2020 tarihindedir. Meclis üyemizin eşinin test sonucu belli olduğu saatlerde Belediye Meclis Üyemiz Fuat Şan, o anda çarşıda olmakla beraber eşinin test sonucunun pozitif olduğunu öğrenir öğrenmez kendisi ve kızı da ilgili makamlara test vermişlerdir. Kendisinde herhangi bir rahatsızlık görülmeyen Fuat Şan toplantıya katılmıştır. Meclis Üyemiz Fuat Şan zaten eşinin test verdiği tarihten bir gün evvel iş seyahatinde olduğu ve 30 11 2020 tarihinin sabahında Bucak’a geldiği ve evine uğramadan şahsi işleri için çarşıya gittiği de beyanları doğrultusundadır. Fuat Şan’ın ve kızının test sonuçları 02.12.2020 tarihinde zaten NEGATİF olarak çıkmıştır. AKP İlçe Başkanının mesnetsiz bir şekilde Meclis Üyemizi suçlaması insani ve siyasi ahlaka aykırıdır. Kaldı ki halk tarafından çok sevilen ve disipliniyle, prensibiyle başarısıyla halkın vekili diye anılan Fuat ağabeyimizin böyle bir sorumsuzluk yapmasını beklemek de zaten akıl dışıdır. Bunu en iyi AKP İlçe Başkanı’nın bilmesi gerekir. Böyle ucuz basit bel altı siyaset yapmak acizliktir. Bizlere vurabilecek hiçbir şeyleri olmayan bu basitçiler, insanların onur ve gururunu hiçe saymak adına Pervasız ve Fütursuzca açıklamalar yaparak Güya siyaset yaptıklarını sanarak insanları zan altında bırakıyorlar. Belediye Meclis Üyemiz Fuat Şan’ın TEST SONUCU NEGATİF olarak çıktığının belgesi de ektedir. Burada AKP İlçe Başkanı'na Bucak Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü’ye, Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek,Oğuzhan Erdoğan'a o zaman şunları sormak lazım.. Madem siz halkın sağlığını düşünerek bel altı bir basın açıklaması siyaset yapıyorsanız, İFTİRA ile Fuat Şan’ı suçluyorsanız, şu sorularımıza cevap verin…. 1)İmar İşleri Müdürlüğünde görev yapan bir personelinizin ki.. (Adı bizde saklı) eşinin test sonucunun pozitif olduğunu, temaslı olduğunu da bildiğiniz halde bu personele İhtiyacınız olduğunu söyleyerek neden izin vermediniz,Belediyede niye çalıştırıyorsunuz? 2)Belediye kademesindeki bir çalışanımızın test sonucunun pozitif olduğunu, kendi sosyal medyasından paylaştığı halde belediye kademesindeki personellerimize neden test yaptırmadınız ve kademe personellerini hep sonuçları çıkana kadar karantinaya neden almadınız?  
AKP İlçe Başkanının mesnetsiz bir şekilde Meclis Üyemizi Fuat Şan'ı suçlaması insani ve siyasi ahlaka aykırıdır

Belediye Meclis Üyemiz Fuat Şan'ın Eşinin Covid-19 ile ilgili verdiği test tarihi 30.11.2020 tarihidir. Test sonucu tarihi ise 01.12.2020 tarihindedir. Meclis üyemizin eşinin test sonucu belli olduğu saatlerde Belediye Meclis Üyemiz Fuat Şan, o anda çarşıda olmakla beraber eşinin test sonucunun pozitif olduğunu öğrenir öğrenmez kendisi ve kızı da ilgili makamlara test vermişlerdir. Kendisinde herhangi bir rahatsızlık görülmeyen Fuat Şan toplantıya katılmıştır. Meclis Üyemiz Fuat Şan zaten eşinin test verdiği tarihten bir gün evvel iş seyahatinde olduğu ve 30 11 2020 tarihinin sabahında Bucak’a geldiği ve evine uğramadan şahsi işleri için çarşıya gittiği de beyanları doğrultusundadır. Fuat Şan’ın ve kızının test sonuçları 02.12.2020 tarihinde zaten NEGATİF olarak çıkmıştır. AKP İlçe Başkanının mesnetsiz bir şekilde Meclis Üyemizi suçlaması insani ve siyasi ahlaka aykırıdır. Kaldı ki halk tarafından çok sevilen ve disipliniyle, prensibiyle başarısıyla halkın vekili diye anılan Fuat ağabeyimizin böyle bir sorumsuzluk yapmasını beklemek de zaten akıl dışıdır. Bunu en iyi AKP İlçe Başkanı’nın bilmesi gerekir. Böyle ucuz basit bel altı siyaset yapmak acizliktir. Bizlere vurabilecek hiçbir şeyleri olmayan bu basitçiler, insanların onur ve gururunu hiçe saymak adına Pervasız ve Fütursuzca açıklamalar yaparak Güya siyaset yaptıklarını sanarak insanları zan altında bırakıyorlar.

Belediye Meclis Üyemiz Fuat Şan’ın TEST SONUCU NEGATİF olarak çıktığının belgesi de ektedir. Burada AKP İlçe Başkanı'na Bucak Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü’ye, Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek,Oğuzhan Erdoğan'a o zaman şunları sormak lazım.. Madem siz halkın sağlığını düşünerek bel altı bir basın açıklaması siyaset yapıyorsanız, İFTİRA ile Fuat Şan’ı suçluyorsanız, şu sorularımıza cevap verin….

1)İmar İşleri Müdürlüğünde görev yapan bir personelinizin ki.. (Adı bizde saklı) eşinin test sonucunun pozitif olduğunu, temaslı olduğunu da bildiğiniz halde bu personele İhtiyacınız olduğunu söyleyerek neden izin vermediniz,Belediyede niye çalıştırıyorsunuz?

2)Belediye kademesindeki bir çalışanımızın test sonucunun pozitif olduğunu, kendi sosyal medyasından paylaştığı halde belediye kademesindeki personellerimize neden test yaptırmadınız ve kademe personellerini hep sonuçları çıkana kadar karantinaya neden almadınız?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.