ESKİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TALİHSİZ BİR KAZA YAŞANMIŞTIR

GÜNDEM 07.07.2021 - 09:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3556+ kez okundu.
 

ESKİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TALİHSİZ BİR KAZA YAŞANMIŞTIR

Burdur Belediye eski hizmet binasının yıkım işinin yapılması sırasında talihsiz bir olay yaşanmış 17 yaşında bir kızımız yaralanmıştır
Burdur Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada ; Cumhuriyet Meydanının yeniden düzenlemesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Burdur Belediyesi eski hizmet binasının söküm ve yıkım işlemleri yüklenici firma tarafından devam edilmektedir. Meydana gelen olay nedeniyle vatandaşlarımızın dikkatini sağlayacak şekilde bu söküm sırasında alınan önlemlerin yeterli olmadığı ortaya çıkmıştır.    Salı günü  saat 16:00 sıralarında Burdur Belediye eski hizmet binasının yıkım işinin yapılması sırasında talihsiz bir olay yaşanmış 17 yaşında bir kızımız yaralanmıştır. Yaşanan bu kaza nedeniyle genç kızımızdan ve ailesinden olay nedeniyle özür diliyoruz. Burdur Belediyesi olarak; yıkım işini ihaleyle alan firma sorumluluğunda olan olayın hem takipçisi hem de suçlu ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağını bildiririz.  
Burdur Belediye eski hizmet binasının yıkım işinin yapılması sırasında talihsiz bir olay yaşanmış 17 yaşında bir kızımız yaralanmıştır

Burdur Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamada ; Cumhuriyet Meydanının yeniden düzenlemesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Burdur Belediyesi eski hizmet binasının söküm ve yıkım işlemleri yüklenici firma tarafından devam edilmektedir. Meydana gelen olay nedeniyle vatandaşlarımızın dikkatini sağlayacak şekilde bu söküm sırasında alınan önlemlerin yeterli olmadığı ortaya çıkmıştır.  

 Salı günü  saat 16:00 sıralarında Burdur Belediye eski hizmet binasının yıkım işinin yapılması sırasında talihsiz bir olay yaşanmış 17 yaşında bir kızımız yaralanmıştır. Yaşanan bu kaza nedeniyle genç kızımızdan ve ailesinden olay nedeniyle özür diliyoruz. Burdur Belediyesi olarak; yıkım işini ihaleyle alan firma sorumluluğunda olan olayın hem takipçisi hem de suçlu ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağını bildiririz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.