BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI GÖREV DAĞILIMI YAPTI

GÜNDEM 15.10.2022 - 10:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2334+ kez okundu.
 

BURDUR TİCARET VE SANAYİ ODASI GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yeni Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik başkanlığında, görev dağılımı yapılarak gerçekleştirildi.
Yusuf Keyik başkanlığında, görev dağılımı yapılarak gerçekleştirildi. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 2 Ekim 2022 günü yapılan oda seçimlerinde Osman Dalgar ve tekrar oda başkanlığına aday olan Başkanı Yusuf Keyik, güven tazeleyerek yeniden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde ipi göğüsleyerek oda seçimlerini kazanmıştır. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yusuf Keyik Başkanlığında Bir araya gelen Oda yönetim Kurulunun üyeleri görev taksimi yapmışlardır. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları: Hüseyin Yardım, Hasan Ali Daldal, Yönetim Kurulu Üyeleri: Hakan Yoran, İzzet Geçer, Ozan Kısaoğlu, Orhan Çiçek, Hurşit Çetin ve Barış Uluhan oldu. Başkan Yusuf Keyik, toplantı sonrası yaptığı açıklamada: “Yönetim Kurulumuzda görüşülen konular, alınan ve alınacak olan kararlar başta üyelerimiz olmak üzere, ilimiz ekonomisine, ilimizin ticaret ve sanayi hayatına ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.   
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yeni Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik başkanlığında, görev dağılımı yapılarak gerçekleştirildi.

Yusuf Keyik başkanlığında, görev dağılımı yapılarak gerçekleştirildi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası 2 Ekim 2022 günü yapılan oda seçimlerinde Osman Dalgar ve tekrar oda başkanlığına aday olan Başkanı Yusuf Keyik, güven tazeleyerek yeniden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde ipi göğüsleyerek oda seçimlerini kazanmıştır.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yusuf Keyik Başkanlığında Bir araya gelen Oda yönetim Kurulunun üyeleri görev taksimi yapmışlardır. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları: Hüseyin Yardım, Hasan Ali Daldal, Yönetim Kurulu Üyeleri: Hakan Yoran, İzzet Geçer, Ozan Kısaoğlu, Orhan Çiçek, Hurşit Çetin ve Barış Uluhan oldu.

Başkan Yusuf Keyik, toplantı sonrası yaptığı açıklamada: “Yönetim Kurulumuzda görüşülen konular, alınan ve alınacak olan kararlar başta üyelerimiz olmak üzere, ilimiz ekonomisine, ilimizin ticaret ve sanayi hayatına ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.