MİLYONLARIN SEVGİLİSİ NURİ SESİGÜZEL HAYATA VEDA ETTİ

SANAT 20.05.2023 - 18:04, Güncelleme: 20.05.2023 - 18:04 4301+ kez okundu.
 

MİLYONLARIN SEVGİLİSİ NURİ SESİGÜZEL HAYATA VEDA ETTİ

Bir dönemin güçlü sesi ve sinema oyuncusu Türk halk müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, hayatını kaybetti.
Yüzlerce eseri seslendiren sahnede milyonların sevgiisini kazanan Nuri Sesigüzel bir televizyon kanalında nasıl sanatçı oldunuz sorusuna Urfa da köyümüzde üzüm bağına gidip gelirken eşeğin üzerinde söylediğim birbirinden güzel türküler farkedildi bende bunu değerlendirdim dedi. 86 yaşındaki Nuri Sesigüzel'in Beylikdüzü'ndeki özel hastanede kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Sesigüzel için yarın öğle vakti Teşvikiye Camii'nde tören düzenlenecek. Nuri Sesigüzel'in daha sonra Büyükçekmece mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. Kızı Birgi Canberk Sesigüzel, sanatçının vefatına ilişkin yaptığı açıklamada, babasının gece saatlerinde yaşamını yitirdiğini belirterek "Babam gece 02.45 sularında rahmetli oldu. Yarın Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip cenazesi kaldırılacak. Büyükçekmece Mezarlığı'na annemin yanına defnedilecek" dedi.  
Bir dönemin güçlü sesi ve sinema oyuncusu Türk halk müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, hayatını kaybetti.

Yüzlerce eseri seslendiren sahnede milyonların sevgiisini kazanan Nuri Sesigüzel bir televizyon kanalında nasıl sanatçı oldunuz sorusuna Urfa da köyümüzde üzüm bağına gidip gelirken eşeğin üzerinde söylediğim birbirinden güzel türküler farkedildi bende bunu değerlendirdim dedi. 86 yaşındaki Nuri Sesigüzel'in Beylikdüzü'ndeki özel hastanede kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Sesigüzel için yarın öğle vakti Teşvikiye Camii'nde tören düzenlenecek. Nuri Sesigüzel'in daha sonra Büyükçekmece mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Kızı Birgi Canberk Sesigüzel, sanatçının vefatına ilişkin yaptığı açıklamada, babasının gece saatlerinde yaşamını yitirdiğini belirterek "Babam gece 02.45 sularında rahmetli oldu. Yarın Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip cenazesi kaldırılacak. Büyükçekmece Mezarlığı'na annemin yanına defnedilecek" dedi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.