Türkiye U17 Kız Futbol Milli takımı 6-2 galip oldu

DÜNYA 06.10.2023 - 18:47, Güncelleme: 06.10.2023 - 18:47 6684+ kez okundu.
 

Türkiye U17 Kız Futbol Milli takımı 6-2 galip oldu

Avrupa Şampiyonası B Ligi 1’inci Tur müsabakasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Stadyumunda Moldova ile karşılaşan Türkiye U17 Kız Futbol Milli takımı sahadan 6-2 galip ayrıldı.
Norveç’ten Fatemeh Zangeneh, Line Cathrine Nymoen ve Makedonya’dan Angele Domazetovska hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Moldova 13’üncü dakikada Victoria ile 1-0 öne geçti. Milliler, 18’inci Dakikada Yaren’in ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile kazanılan penaltı atışından İlayda ile yararlanamadı. Ayyıldızlı kızlar 21’inci dakikada Elif Ceren ile beraberliği sağladı. 25 ve 38’de Elif Ceren ve 34’üncü dakikada Berra ile 3 gol daha bulan Ayyıldızlılar ilk yarıyı 4-1 önde kapattı. Karşılaşmanın 48’inci dakikasında Moldova Victoria ile bir gol daha buldu ve durumu 2-4’e getirdi. Ayyıldızlı kızlar 82 de Ecem Nur ile durumu 5-2 yaptı. 87 de Yaren durumu 6-2 yaptı. Daha sonraki dakikalarda iki takımın çabalarıda sonuç vermeyince karşılaşma 6-2 Ayyıldızlıların galibiyeti ile sona erdi. Ayyıldızlı kızlar ikinci maçında 12 Ekim’de aynı stadda Estonya ile karşı karşıya gelecek.  
Avrupa Şampiyonası B Ligi 1’inci Tur müsabakasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Stadyumunda Moldova ile karşılaşan Türkiye U17 Kız Futbol Milli takımı sahadan 6-2 galip ayrıldı.


Norveç’ten Fatemeh Zangeneh, Line Cathrine Nymoen ve Makedonya’dan Angele Domazetovska hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Moldova 13’üncü dakikada Victoria ile 1-0 öne geçti. Milliler, 18’inci Dakikada Yaren’in ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile kazanılan penaltı atışından İlayda ile yararlanamadı. Ayyıldızlı kızlar 21’inci dakikada Elif Ceren ile beraberliği sağladı. 25 ve 38’de Elif Ceren ve 34’üncü dakikada Berra ile 3 gol daha bulan Ayyıldızlılar ilk yarıyı 4-1 önde kapattı.
Karşılaşmanın 48’inci dakikasında Moldova Victoria ile bir gol daha buldu ve durumu 2-4’e getirdi. Ayyıldızlı kızlar 82 de Ecem Nur ile durumu 5-2 yaptı. 87 de Yaren durumu 6-2 yaptı.
Daha sonraki dakikalarda iki takımın çabalarıda sonuç vermeyince karşılaşma 6-2 Ayyıldızlıların galibiyeti ile sona erdi.
Ayyıldızlı kızlar ikinci maçında 12 Ekim’de aynı stadda Estonya ile karşı karşıya gelecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.