Burdur'da kış sezonu oto yıkama sektörü durgun

DÜNYA 31.01.2024 - 23:05, Güncelleme: 31.01.2024 - 23:05 2497+ kez okundu.
 

Burdur'da kış sezonu oto yıkama sektörü durgun

Burdur'da havaların eksi derecelerde olması nedeniyle oto yıkamacılarda işler azaldı.
Kış aylarının gelmesiyle birlikte oto yıkamacıların işlerinde gözle görülür bir azalma yaşanıyor. Özellikle yaz aylarında oldukça yoğun olan oto yıkamacılar, kış aylarında ise oldukça durgun geçiyor. Özellikle yağmurlu havaların ardından araçlarda oluşan kirlilikten dolayı vatandaşlar araçlarını oto yıkamacılara teslim ediyor. Burdur Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Kaplan Oto Yıkama İşletmecisi Burak Kaplan, kış aylarında oto yıkama sektöründe işlerin azaldığını sektörün oldukça fazla durgun olduğunu dile getirdi. Kış aylarında yaza göre işlerin azaldığını vurgulayan Burak Kaplan, “Oto yıkama konunda vatandaşa en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Yıllardır bu sektörün içerisindeyim. Kış aylarında oto yıkama sektöründe durgunluk oluyor. Bundan dolayı da bizleri tercih ediyorlar. Araç yıkamada en iyi malzemeleri kullanmaya önem gösteriyoruz. Çünkü vatandaşımız aracına çok önem gösteriyor. Aracında her zaman en iyisinin kullanılmasını istiyor. Onun için en iyi fırça, en iyi deterjan ve en iyi parlatıcıyı kullanıyoruz. Yaz aylarında işlerimiz çok şükür iyi oluyor. Genelde yaz aylarında birikim yapamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  
Burdur'da havaların eksi derecelerde olması nedeniyle oto yıkamacılarda işler azaldı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte oto yıkamacıların işlerinde gözle görülür bir azalma yaşanıyor. Özellikle yaz aylarında oldukça yoğun olan oto yıkamacılar, kış aylarında ise oldukça durgun geçiyor. Özellikle yağmurlu havaların ardından araçlarda oluşan kirlilikten dolayı vatandaşlar araçlarını oto yıkamacılara teslim ediyor. Burdur Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Kaplan Oto Yıkama İşletmecisi Burak Kaplan, kış aylarında oto yıkama sektöründe işlerin azaldığını sektörün oldukça fazla durgun olduğunu dile getirdi.

Kış aylarında yaza göre işlerin azaldığını vurgulayan Burak Kaplan, “Oto yıkama konunda vatandaşa en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Yıllardır bu sektörün içerisindeyim. Kış aylarında oto yıkama sektöründe durgunluk oluyor. Bundan dolayı da bizleri tercih ediyorlar. Araç yıkamada en iyi malzemeleri kullanmaya önem gösteriyoruz. Çünkü vatandaşımız aracına çok önem gösteriyor. Aracında her zaman en iyisinin kullanılmasını istiyor. Onun için en iyi fırça, en iyi deterjan ve en iyi parlatıcıyı kullanıyoruz. Yaz aylarında işlerimiz çok şükür iyi oluyor. Genelde yaz aylarında birikim yapamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.