Reklamcılarda seçim yoğunluğu başladı

DÜNYA 05.02.2024 - 18:43, Güncelleme: 05.02.2024 - 18:43 2942+ kez okundu.
 

Reklamcılarda seçim yoğunluğu başladı

Burdur genelinde mahalli seçimlere az bir zaman kala siyasi partililerin çalışmaları da hız kazandı.
   Partiler ve belediye başkan adayları tanıtıma ağırlık veriyor. Bu kapsamda araçlar giydiriliyor, afişler bastırılıyor yoğunluk nedeniyle Burdur’da ki reklamcılar ise randevu ile çalışmaya başladı. Yaklaşan 31 Mart seçimlerine Seçimleri nedeniyle adayların dijital mecralardaki tanıtım faaliyetlerine ağırlık vermesi, reklamcılık sektörünü de hareketlendirdi. Seçim araçların üzerinde partilerin amblemleri ve sloganları yer alırken, seçim araçlarında partilerin seçimlere yönelik hazırladığı şarkılar çalınıyor. Seçim kararının ardından partilerin belediye başkan adaylarının hummalı bir şekilde etkin tanıtıma ağırlık verdi. Bu kapsamda araç giydirme ve afiş basımı yapan reklam şirketlerinde yoğunluk yaşanıyor. Yaşanan yoğunluk reklam sektöründe faaliyet gösteren esnafı mutlu etti. Yaşanan yoğunluktan dolayı randevu ile çalıştıklarını anlatan Sude Reklam işletmecisi Halil Şenol, “Seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Öncelikle seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Siyasi partiler ya da belediye başkan adayları, demokrasinin gereği olarak siyasal iletişim kampanyası kapsamında çeşitli tanıtım faaliyetlerinde bulunuyor. Bizler de bu aşamada siyasi partilere ve adaylarına araç giydirme ve afiş konularında yardımcı oluyoruz” dedi. İşleri yetiştirmek için personel sayısını arttırdıklarını anlatan Halil Şenol, “Siyasi partiler araç giydirme ve araç giydirmeye yoğun ilgi gösteriyor. Seçimlerden dolayı yaşadığımız yoğunluktan oldukça memnunuz. Araçlar tasarımı yapıldıktan sonra seçim araçlarını adaylara ve partilere bir gün içerisinde araçları teslim ediyoruz. Bunun yanında çeşitli afiş, bayrak, çekin, promosyon, tasarım işerini de yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Kadir Çelik
Burdur genelinde mahalli seçimlere az bir zaman kala siyasi partililerin çalışmaları da hız kazandı.

 

 Partiler ve belediye başkan adayları tanıtıma ağırlık veriyor. Bu kapsamda araçlar giydiriliyor, afişler bastırılıyor yoğunluk nedeniyle Burdur’da ki reklamcılar ise randevu ile çalışmaya başladı.

Yaklaşan 31 Mart seçimlerine Seçimleri nedeniyle adayların dijital mecralardaki tanıtım faaliyetlerine ağırlık vermesi, reklamcılık sektörünü de hareketlendirdi.

Seçim araçların üzerinde partilerin amblemleri ve sloganları yer alırken, seçim araçlarında partilerin seçimlere yönelik hazırladığı şarkılar çalınıyor. Seçim kararının ardından partilerin belediye başkan adaylarının hummalı bir şekilde etkin tanıtıma ağırlık verdi.

Bu kapsamda araç giydirme ve afiş basımı yapan reklam şirketlerinde yoğunluk yaşanıyor. Yaşanan yoğunluk reklam sektöründe faaliyet gösteren esnafı mutlu etti. Yaşanan yoğunluktan dolayı randevu ile çalıştıklarını anlatan Sude Reklam işletmecisi Halil Şenol, “Seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Öncelikle seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Siyasi partiler ya da belediye başkan adayları, demokrasinin gereği olarak siyasal iletişim kampanyası kapsamında çeşitli tanıtım faaliyetlerinde bulunuyor. Bizler de bu aşamada siyasi partilere ve adaylarına araç giydirme ve afiş konularında yardımcı oluyoruz” dedi.

İşleri yetiştirmek için personel sayısını arttırdıklarını anlatan Halil Şenol, “Siyasi partiler araç giydirme ve araç giydirmeye yoğun ilgi gösteriyor. Seçimlerden dolayı yaşadığımız yoğunluktan oldukça memnunuz. Araçlar tasarımı yapıldıktan sonra seçim araçlarını adaylara ve partilere bir gün içerisinde araçları teslim ediyoruz. Bunun yanında çeşitli afiş, bayrak, çekin, promosyon, tasarım işerini de yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kadir Çelik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.