Sevgililer Gününde muhabbet kuşu satışları arttı

DÜNYA 13.02.2024 - 22:07, Güncelleme: 13.02.2024 - 22:07 3433+ kez okundu.
 

Sevgililer Gününde muhabbet kuşu satışları arttı

Burdur’da 14 Şubat Sevgililer Günüyle birlikte muhabbet kuşu satışları arttı.
Kışla caddesinde Pati Dünyası Pet Shop’ta muhabbet kuşları sevgililer günü hediyesi olarak satın alınmaya başlandı.  14 Şubat’ta özellikle öğrencilerin hediye olarak muhabbet kuşu aldığını belirten Pati Dünyası Pet Shop işletmecisi Osman Ceylan, “Yıllarca hayatta kalması ve konuşması nedeniyle bu yıl muhabbet kuşu hediye olarak tercih ediliyor. Bakımı çok kolay ve uzun yıllar size arkadaşlık ediyor. Fiyat olarak ta çok uygun. Elimizde 120 kadar muhabbet kuşu vardı şu an çok az kaldı. Biz gelen müşterilerimize muhabbet kuşunu kafes, yemlik, suluk tam takım olarak teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.  
Burdur’da 14 Şubat Sevgililer Günüyle birlikte muhabbet kuşu satışları arttı.

Kışla caddesinde Pati Dünyası Pet Shop’ta muhabbet kuşları sevgililer günü hediyesi olarak satın alınmaya başlandı.

 14 Şubat’ta özellikle öğrencilerin hediye olarak muhabbet kuşu aldığını belirten Pati Dünyası Pet Shop işletmecisi Osman Ceylan, “Yıllarca hayatta kalması ve konuşması nedeniyle bu yıl muhabbet kuşu hediye olarak tercih ediliyor. Bakımı çok kolay ve uzun yıllar size arkadaşlık ediyor. Fiyat olarak ta çok uygun. Elimizde 120 kadar muhabbet kuşu vardı şu an çok az kaldı. Biz gelen müşterilerimize muhabbet kuşunu kafes, yemlik, suluk tam takım olarak teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.