Burdur’u Ali Babacan, seçim otobüsünden selamladı

DÜNYA 01.03.2024 - 20:50, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:50 3283+ kez okundu.
 

Burdur’u Ali Babacan, seçim otobüsünden selamladı

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, “Bütün Burdur’a selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz” dedi.
Yerel seçim kapsamında Batı Akdeniz çalışmalarını gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Burdur’a geldi. Burdur programı kapsamında seçim otobüsü ile kentte tur atarak, halkı selamladı. DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’ı, Burdur Organize Sanayi girişinde, DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Oğuz ve DEVA Partisi İl Yönetimi karşıladı. DEVA Partisi seçim otobüsü ile kente giriş yapan Genel Başkan Ali Babacan, akabinde Sanayi kavşağından başlayıp, kent merkezini baştan sona turladı. Gazetecileri görünce seçim otobüsünden indi Burdur Cumhuriyet Meydanında kendisini takip etmek için konuşlanan habercileri gören DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, burada inerek basın mensupları ile konuştu. Ali Babacan burada yaptığı açıklamada, “Merhabalar, bir selam verelim istedik. Burdur Basını çok gençmiş, kolay gelsin. Nasılsınız, iyi misiniz, iyi gidiyor mu çalışmalarınız. Recep Beyi biliyorsunuz adayımız, Hasan Bey İl Başkanımız, bütün Burdur’a selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz. Sağlıcakla kalınız, ailelerinize ve dostlarınıza özel selamlarımı iletiyorum. Burdur’da vatandaşlarımızı selamladık şimdi doğruca Güneykent’e geçiyoruz” dedi. Bir gazetecinin “Yerel seçim çalışmalarında hangi politikaları yürütüyorsunuz, kırsalda neler konuşuluyor?” sorusu üzerine ise “İki dakikada nasıl anlatalım, bizim kalın ansiklopedilerimiz var bu konularla alakalı, çok teşekkür ederim. Daha sonra Recep Beyle beraber oturur, çalışırsınız olur mu?” yanıtını verdi. DEVA Partisi Lideri Babacan, basın mensuplarıyla görüşmesinin ardından fotoğraf talebinde bulunan vatandaşların isteklerini kırmadı. Babacan, fotoğraf çekiminin akabinde seçim otobüsüne binerek, kentten ayrıldı. Babacan’ın Burdur selamlamasından sonra Isparta’ya bağlı Güneykent’te seçim çalışması yapacağı kaydedildi.
DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, “Bütün Burdur’a selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz” dedi.


Yerel seçim kapsamında Batı Akdeniz çalışmalarını gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Burdur’a geldi. Burdur programı kapsamında seçim otobüsü ile kentte tur atarak, halkı selamladı. DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’ı, Burdur Organize Sanayi girişinde, DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Oğuz ve DEVA Partisi İl Yönetimi karşıladı. DEVA Partisi seçim otobüsü ile kente giriş yapan Genel Başkan Ali Babacan, akabinde Sanayi kavşağından başlayıp, kent merkezini baştan sona turladı.
Gazetecileri görünce seçim otobüsünden indi
Burdur Cumhuriyet Meydanında kendisini takip etmek için konuşlanan habercileri gören DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, burada inerek basın mensupları ile konuştu. Ali Babacan burada yaptığı açıklamada, “Merhabalar, bir selam verelim istedik. Burdur Basını çok gençmiş, kolay gelsin. Nasılsınız, iyi misiniz, iyi gidiyor mu çalışmalarınız. Recep Beyi biliyorsunuz adayımız, Hasan Bey İl Başkanımız, bütün Burdur’a selamlarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz. Sağlıcakla kalınız, ailelerinize ve dostlarınıza özel selamlarımı iletiyorum. Burdur’da vatandaşlarımızı selamladık şimdi doğruca Güneykent’e geçiyoruz” dedi.
Bir gazetecinin “Yerel seçim çalışmalarında hangi politikaları yürütüyorsunuz, kırsalda neler konuşuluyor?” sorusu üzerine ise “İki dakikada nasıl anlatalım, bizim kalın ansiklopedilerimiz var bu konularla alakalı, çok teşekkür ederim. Daha sonra Recep Beyle beraber oturur, çalışırsınız olur mu?” yanıtını verdi.

DEVA Partisi Lideri Babacan, basın mensuplarıyla görüşmesinin ardından fotoğraf talebinde bulunan vatandaşların isteklerini kırmadı. Babacan, fotoğraf çekiminin akabinde seçim otobüsüne binerek, kentten ayrıldı. Babacan’ın Burdur selamlamasından sonra Isparta’ya bağlı Güneykent’te seçim çalışması yapacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.