Başkan Ercengiz’den MAKÜ’ye ziyaret

DÜNYA 01.03.2024 - 21:36, Güncelleme: 01.03.2024 - 21:38 3302+ kez okundu.
 

Başkan Ercengiz’den MAKÜ’ye ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kurum ziyaretleri kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz ziyaretleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ı ziyaret etti. Görüşmede Burdur’un ihtiyaçlarına yönelik vizyon projelerini paylaşan Başkan Ercengiz, belediye-üniversite işbirliği ile bilimin ışığında daha güvenli bir gelecek inşa edeceklerinin altını çizdi. Başkan Ercengiz daha sonra akademik ve idari personel ile öğrencilerle bir araya geldi. Akademik ve idari personel ile öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmalarını, önümüzde 5 yıllık süreçte de yapacakları vizyon projelerini anlattı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kurum ziyaretleri kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz ziyaretleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ı ziyaret etti. Görüşmede Burdur’un ihtiyaçlarına yönelik vizyon projelerini paylaşan Başkan Ercengiz, belediye-üniversite işbirliği ile bilimin ışığında daha güvenli bir gelecek inşa edeceklerinin altını çizdi.
Başkan Ercengiz daha sonra akademik ve idari personel ile öğrencilerle bir araya geldi. Akademik ve idari personel ile öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmalarını, önümüzde 5 yıllık süreçte de yapacakları vizyon projelerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.