Burdur’un sevilen iş adamından acı haber

DÜNYA 12.03.2024 - 22:27, Güncelleme: 12.03.2024 - 22:27 2480+ kez okundu.
 

Burdur’un sevilen iş adamından acı haber

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanlarından Alaittin İçoğlu, vefat etti.
Burdur’da RC Kola ve Şifa Gazoz şirketlerinin yatırımcılarından, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanlarından Alaittin İçoğlu vefat etti. Sevilen iş insanı Alaittin İçoğlu’nun cenazesinin ikindi namazına müteakip saat 16.00'da Burdur Asri Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi. Burdur Medya ailesi olarak; merhum Alaittin İçoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı dileriz.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanlarından Alaittin İçoğlu, vefat etti.



Burdur’da RC Kola ve Şifa Gazoz şirketlerinin yatırımcılarından, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanlarından Alaittin İçoğlu vefat etti.
Sevilen iş insanı Alaittin İçoğlu’nun cenazesinin ikindi namazına müteakip saat 16.00'da Burdur Asri Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.
Burdur Medya ailesi olarak; merhum Alaittin İçoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.