Burdur'da geç adam kendi aracının altında can verdi!

DÜNYA 21.03.2024 - 17:01, Güncelleme: 21.03.2024 - 17:01 1551+ kez okundu.
 

Burdur'da geç adam kendi aracının altında can verdi!

Burdur Çeltikçi Güvenli Köyü’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Bugün öğleye doğru meydana gelen olayda, Çeltikçi Güvenli Köyü’nde H. S. İsimli vatandaş aracını durdurarak el firenini çekti, ancak el fireni tutmadığı için lastiğinin arkasına taş koymak istedi. O esnada aracın hareket etmesi ile H.S. tekerin altında kalarak hayatını kaybetti.Olay yerine ihbar üzerine jandarma, 112 Acil Servis ekipleri ve Bucak İtfaiye ekipleri gitti. Aracının altında kalarak vefat eden H.S.’nin cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Burdur Çeltikçi Güvenli Köyü’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Bugün öğleye doğru meydana gelen olayda, Çeltikçi Güvenli Köyü’nde H. S. İsimli vatandaş aracını durdurarak el firenini çekti, ancak el fireni tutmadığı için lastiğinin arkasına taş koymak istedi.
O esnada aracın hareket etmesi ile H.S. tekerin altında kalarak hayatını kaybetti.Olay yerine ihbar üzerine jandarma, 112 Acil Servis ekipleri ve Bucak İtfaiye ekipleri gitti. Aracının altında kalarak vefat eden H.S.’nin cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.