CHP Adayı Ercengiz: 'Bu bir demokrasi şölenidir'

DÜNYA 31.03.2024 - 13:19, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:19 1832+ kez okundu.
 

CHP Adayı Ercengiz: 'Bu bir demokrasi şölenidir'

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ailesiyle birlikte oy kullandı.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde Burdur'da saat 08.00 itibariyle oy kullanımı başladı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için CHP Adayı ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, annesi, eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali Ercengiz'le birlikte Özboyacı ilkokulunda 313 seçmenin oy kullanacağı 1147 nolu sandıkta oy kullandı. Elinden geldiğince adaletli ve Burdur'a hak ettiği şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını anlatan Ali Orkun Ercengiz, "Vatandaşlık görevimiz yapık. Eşim, annem ve ilk kez oy kullanacak olan oğlum Mehmet Ali ile oyumuzu kullandık. Öncelikle Burdur'umuza, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. 10 yıldır görev yapıyoruz. Elimizden geldiğince adaletli ve Burdur'a hak ettiği şekilde hizmet etmeye çalıştık. Artık söz, taktir milletin. Oy verme süreci tamamlandıktan sonra sandıkların açılmasını bekleyeceğiz. Burdur halkı yeniden görevi bize verirse yarın sabahtan itibaren yeniden görevimizin başında olacağız. Bu bir demokrasi şöleni. Yaklaşık 3 aydır adaylar sahadaydı. Bize Burdur halkına yapabileceklerimizi yaptıklarımızı anlattık. Söz vatandaşta, yetkiyi kime verirse o en iyi şekilde çalışacaktır. Biz Burdur halkının sağ duyusuna güveniyoruz" şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ailesiyle birlikte oy kullandı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde Burdur'da saat 08.00 itibariyle oy kullanımı başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için CHP Adayı ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, annesi, eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali Ercengiz'le birlikte Özboyacı ilkokulunda 313 seçmenin oy kullanacağı 1147 nolu sandıkta oy kullandı.

Elinden geldiğince adaletli ve Burdur'a hak ettiği şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını anlatan Ali Orkun Ercengiz, "Vatandaşlık görevimiz yapık. Eşim, annem ve ilk kez oy kullanacak olan oğlum Mehmet Ali ile oyumuzu kullandık. Öncelikle Burdur'umuza, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. 10 yıldır görev yapıyoruz. Elimizden geldiğince adaletli ve Burdur'a hak ettiği şekilde hizmet etmeye çalıştık. Artık söz, taktir milletin. Oy verme süreci tamamlandıktan sonra sandıkların açılmasını bekleyeceğiz. Burdur halkı yeniden görevi bize verirse yarın sabahtan itibaren yeniden görevimizin başında olacağız. Bu bir demokrasi şöleni. Yaklaşık 3 aydır adaylar sahadaydı. Bize Burdur halkına yapabileceklerimizi yaptıklarımızı anlattık. Söz vatandaşta, yetkiyi kime verirse o en iyi şekilde çalışacaktır. Biz Burdur halkının sağ duyusuna güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.