Burdur’da genç imam kendini asarak hayatına son verdi

DÜNYA 20.05.2024 - 12:48, Güncelleme: 22.05.2024 - 16:03 3200+ kez okundu.
 

Burdur’da genç imam kendini asarak hayatına son verdi

Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Bedirli Köyü’nde mevlide gittiğini söyleyerek evinden çıkan genç imam Okan Ş. hayatına son verdi.
Aslen Denizlili olan, Burdur’un Yeşilova Bedirli Köyü’nde imamlık yapan Okan Ş. hayatına son verdi.Bir çocuğu olan 31 yaşındaki genç imam Ş.’in, maddi sıkıntılar nedeni ile intihar ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; Bedirli Köyü’nde imamlık yapan Okan Ş., eşine mevlüde gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Daha sonra eşi de bahsi geçen mevlüde gitti. Eşi Okan Ş. mevlütte göremeyen kadın, vatandaşlarla birlikte eşini aramaya başladı. Fakat, aramalar sonunda Okan Ş.in cansız bedeni köye yakın bir arazide ağaca asılı olarak bulundu. Vatandaşlar tarafından 112 Acil Sağlık Merkezi arandı. Bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Daha sonra 31 yaşındaki genç imamın cenazesi, jandarma olay yeri ekiplerinin ve cumhuriyet savcısının incelemelerinden sonra Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir çocuk babası genç imamın ölümü, ailesini ve sevenleri yasa boğdu. İmam Ş.’in cenazesinin bugün memleketi Denizli’de toprağa verileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.     Kaynak: Burdur Gazetesi   #imama 
Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Bedirli Köyü’nde mevlide gittiğini söyleyerek evinden çıkan genç imam Okan Ş. hayatına son verdi.


Aslen Denizlili olan, Burdur’un Yeşilova Bedirli Köyü’nde imamlık yapan Okan Ş. hayatına son verdi.Bir çocuğu olan 31 yaşındaki genç imam Ş.’in, maddi sıkıntılar nedeni ile intihar ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Bedirli Köyü’nde imamlık yapan Okan Ş., eşine mevlüde gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Daha sonra eşi de bahsi geçen mevlüde gitti. Eşi Okan Ş. mevlütte göremeyen kadın, vatandaşlarla birlikte eşini aramaya başladı. Fakat, aramalar sonunda Okan Ş.in cansız bedeni köye yakın bir arazide ağaca asılı olarak bulundu. Vatandaşlar tarafından 112 Acil Sağlık Merkezi arandı. Bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Daha sonra 31 yaşındaki genç imamın cenazesi, jandarma olay yeri ekiplerinin ve cumhuriyet savcısının incelemelerinden sonra Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir çocuk babası genç imamın ölümü, ailesini ve sevenleri yasa boğdu. İmam Ş.’in cenazesinin bugün memleketi Denizli’de toprağa verileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.  

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

 

#imama 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.