Burdur'daki feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

DÜNYA 28.05.2024 - 09:15, Güncelleme: 28.05.2024 - 09:15 3304+ kez okundu.
 

Burdur'daki feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Burdur'da bugün 18:45 sularında meydana gelen trafik kazasında, 32 E 2805 plakalı otomobil ile 15 AC 644 kamyonet çarpışmış, otomobilde bulunan 3 genç yaşamını kaybetmişti.
 Otomobilde bulunan 3 gencin kimlikleri belli oldu. Burdur'da bugün akşamüstü meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile kamyonet çarpışmış, otomobilde bulunan 3 genç yaşamını kaybetmişti. Otomobilde bulunan 3 gencin kimlikleri belli oldu. Esra Kartal ile Metehan Aydın'ın nişan alışverişlerini yaptıktan sonra Burdur'un İğdeli Köyü'nde bulunan evlerine dönmek için yola çıkan Mert Kartal, Esra Kartal ve Burdur'da İnfaz Koruma Memuru olarak çalışan Metehan Aydın (Bursa), Burdur Kuş Gözlemevi yakınlarında direksiyon hakimiyetlerini kaybederek, karşı şeritte bulunan 15 AC 644 plakalı kamyonetle çarpıştılar. Mert-Esra Kartal kardeşler ile Metehan Aydın'ın yaşamını kaybettiği trafik kazasında, kamyoneti kullanan şahsın ise bacağından yaralandığı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. Kazayı öğrenen Mert Kartal, Esra Kartal ve Metehan Aydın'ın yakınları Burdur Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne geldiler.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur'da bugün 18:45 sularında meydana gelen trafik kazasında, 32 E 2805 plakalı otomobil ile 15 AC 644 kamyonet çarpışmış, otomobilde bulunan 3 genç yaşamını kaybetmişti.

 Otomobilde bulunan 3 gencin kimlikleri belli oldu.
Burdur'da bugün akşamüstü meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile kamyonet çarpışmış, otomobilde bulunan 3 genç yaşamını kaybetmişti. Otomobilde bulunan 3 gencin kimlikleri belli oldu.


Esra Kartal ile Metehan Aydın'ın nişan alışverişlerini yaptıktan sonra Burdur'un İğdeli Köyü'nde bulunan evlerine dönmek için yola çıkan Mert Kartal, Esra Kartal ve Burdur'da İnfaz Koruma Memuru olarak çalışan Metehan Aydın (Bursa), Burdur Kuş Gözlemevi yakınlarında direksiyon hakimiyetlerini kaybederek, karşı şeritte bulunan 15 AC 644 plakalı kamyonetle çarpıştılar. Mert-Esra Kartal kardeşler ile Metehan Aydın'ın yaşamını kaybettiği trafik kazasında, kamyoneti kullanan şahsın ise bacağından yaralandığı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.
Kazayı öğrenen Mert Kartal, Esra Kartal ve Metehan Aydın'ın yakınları Burdur Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne geldiler.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.