Burdur Milletvekili Akbulut: Artık bu isyanı duyun!

DÜNYA 30.05.2024 - 16:37, Güncelleme: 30.05.2024 - 16:37 2751+ kez okundu.
 

Burdur Milletvekili Akbulut: Artık bu isyanı duyun!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Bekir Bozdağ başkanlığında açılan TBMM Genel Kurulunda söz aldı
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “Artık bu isyanı duyun! Burdurlu hemşerilerimize Tıp Fakültesini ve eğitim araştırma hastanesini kazandırın” dedi. . Burdur’da geçtiğimiz günlerde yaşanan diyaliz ünitesi skandalını hatırlatan Milletvekili Akbulut, yaşamını yitiren vatandaşlara rahmet ve ailelerine sabırlar diledi. Artık bu isyanı duyun! Burdur’un sağlık sektöründe yetersiz yatırım aldığını, Burdurluların ise başka hastanelere sevk edilmekten artık isyan ettiğini dile getiren Milletvekili Akbulut, eğitim araştırma hastanesi ve Tıp Fakültesi kurulması talebini yeniden gündeme getirdi. Milletvekili İzzet Akbulut, “Biliyorsunuz Burdur’da bir diyaliz skandalı yaşanmıştı. Salı günü bu konuyla ilgili bir açıklama yaptığımızda çok şükür can kaybımız yok ama 4 vatandaşımız entübe demiştik ama bugün itibarıyla 3 tane yurttaşımızı kaybettik. Mustafa Demir, Saniye Aksöz, bir de Somalili bir yurttaş vefat ettiler. Demir ve Aksöz ailelerine sabırlar diliyoruz. Bizler Burdurlu hemşehrilerimiz her seferinde bizlerin burada Burdur’un sağlık anlamında yetersiz bir yatırım aldığını dile getirmemizi istiyorlar. Yıllardan beri Burdurlu hemşerilerimiz başlarına önemli bir olay geldiğinde Isparta, Antalya, Denizli’ye sevk edilmek durumunda kalıyorlar. Sebebi de eğitim araştırma hastanesinin olmayışı, sebebi de Tıp Fakültesinin olmayışıdır artık bu isyanı duyun Burdurlu hemşerilerimize Tıp Fakültesini ve eğitim araştırma hastanesini kazandırın diyorum” şeklinde konuştu.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Bekir Bozdağ başkanlığında açılan TBMM Genel Kurulunda söz aldı


CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “Artık bu isyanı duyun! Burdurlu hemşerilerimize Tıp Fakültesini ve eğitim araştırma hastanesini kazandırın” dedi.
. Burdur’da geçtiğimiz günlerde yaşanan diyaliz ünitesi skandalını hatırlatan Milletvekili Akbulut, yaşamını yitiren vatandaşlara rahmet ve ailelerine sabırlar diledi.


Artık bu isyanı duyun!
Burdur’un sağlık sektöründe yetersiz yatırım aldığını, Burdurluların ise başka hastanelere sevk edilmekten artık isyan ettiğini dile getiren Milletvekili Akbulut, eğitim araştırma hastanesi ve Tıp Fakültesi kurulması talebini yeniden gündeme getirdi.
Milletvekili İzzet Akbulut, “Biliyorsunuz Burdur’da bir diyaliz skandalı yaşanmıştı. Salı günü bu konuyla ilgili bir açıklama yaptığımızda çok şükür can kaybımız yok ama 4 vatandaşımız entübe demiştik ama bugün itibarıyla 3 tane yurttaşımızı kaybettik. Mustafa Demir, Saniye Aksöz, bir de Somalili bir yurttaş vefat ettiler. Demir ve Aksöz ailelerine sabırlar diliyoruz. Bizler Burdurlu hemşehrilerimiz her seferinde bizlerin burada Burdur’un sağlık anlamında yetersiz bir yatırım aldığını dile getirmemizi istiyorlar. Yıllardan beri Burdurlu hemşerilerimiz başlarına önemli bir olay geldiğinde Isparta, Antalya, Denizli’ye sevk edilmek durumunda kalıyorlar. Sebebi de eğitim araştırma hastanesinin olmayışı, sebebi de Tıp Fakültesinin olmayışıdır artık bu isyanı duyun Burdurlu hemşerilerimize Tıp Fakültesini ve eğitim araştırma hastanesini kazandırın diyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.