Anaokulunda doğa sınıfı yapıldı

DÜNYA 06.06.2024 - 16:12, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:12 1955 kez okundu.
 

Anaokulunda doğa sınıfı yapıldı

Burdur'da Şirinevler Anaokulu'nda öğrencilere doğa bilincini aşılamak için 4 dönümlük alanda doğa sınıfı oluşturuldu.
Burdur merkez Şirinevler Anaokulu'ndaki doğa sınıfının açılışına Vali Türker Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Burdur'da ilk defa bu şekilde doğa sınıfı açıldığını söyleyen Şirinevler Anaokulu Müdürü Hatice Yüksel, "Şirinevler Anaokulu olarak Burdur'da ilk defa bu formatta bir doğa sınıfı oluşturduk. Okul öncesi eğitimin dört duvar arasında olmaması gerektiğini biliyoruz. Çocuklarımızın doğa ile iç içe, yaparak, yaşayarak, görerek öğrenmesini istedik. Bu doğa sınıfının örnek teşkil etmesini ve ilimizdeki diğer okullarda da yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Sınıfın hayata geçirilmesinde emeği geçen değerli velilerimize, müdür yardımcıma, öğretmen arkadaşlarıma ve okul personelime çok teşekkür ediyorum" dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri öğrencilerle sohbet edip, susuz tarım alanına öğrencilerle birlikte aromatik bitkiler dikti.
Burdur'da Şirinevler Anaokulu'nda öğrencilere doğa bilincini aşılamak için 4 dönümlük alanda doğa sınıfı oluşturuldu.

Burdur merkez Şirinevler Anaokulu'ndaki doğa sınıfının açılışına Vali Türker Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Burdur'da ilk defa bu şekilde doğa sınıfı açıldığını söyleyen Şirinevler Anaokulu Müdürü Hatice Yüksel, "Şirinevler Anaokulu olarak Burdur'da ilk defa bu formatta bir doğa sınıfı oluşturduk. Okul öncesi eğitimin dört duvar arasında olmaması gerektiğini biliyoruz. Çocuklarımızın doğa ile iç içe, yaparak, yaşayarak, görerek öğrenmesini istedik. Bu doğa sınıfının örnek teşkil etmesini ve ilimizdeki diğer okullarda da yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Sınıfın hayata geçirilmesinde emeği geçen değerli velilerimize, müdür yardımcıma, öğretmen arkadaşlarıma ve okul personelime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri öğrencilerle sohbet edip, susuz tarım alanına öğrencilerle birlikte aromatik bitkiler dikti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.