Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

14.09.2024 - 15:45, Güncelleme: 14.09.2024 - 15:45 633 kez okundu.
 

Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, CHP İpsala İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe yöneticileri ile görüş alışverişinde bulundu.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Taybıllı, burada yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde Edirne'de, Genel Başkan Özgür Özel'inde katılacağı Tarım Mitingi yapılacağını yerinin daha kesinlik kazanmadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan CHP Tüzük Kurultayı ile ilgili bilgilerde veren Harika Taybıllı ve İpsala CHP İlçe Yöneticileri ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, CHP İpsala İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe yöneticileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Taybıllı, burada yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde Edirne'de, Genel Başkan Özgür Özel'inde katılacağı Tarım Mitingi yapılacağını yerinin daha kesinlik kazanmadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan CHP Tüzük Kurultayı ile ilgili bilgilerde veren Harika Taybıllı ve İpsala CHP İlçe Yöneticileri ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.