Çocuk atölyesi kayıtları devam ediyor.

30.09.2024 - 13:31, Güncelleme: 30.09.2024 - 13:31 308 kez okundu.
 

Çocuk atölyesi kayıtları devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM) 2024-2025 dönemi ücretsiz atölye kayıtları devam ediyor. Çocuklara yönelik etkinlik programları yürüten eğitim atölyeleri için başvuru ve kayıtlar, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Çocuk Eğitim Merkezi’nden yüz yüze yapılıyor. ÇEM’lerde alanında uzman eğitmenler eşliğinde dramadan İngilizceye, satrançtan robotik kodlamaya, resimden hızlı okumaya kadar birçok branşta atölye programları sunuluyor. İlgi alanlarına göre birbirinden farklı atölye faaliyetlerine katılım gösteren çocuklar, keşfedip üreterek yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı buluyor. Atölye çalışmaları, eğitici materyaller ve oyunlar aracılığıyla hem öğrenip hem eğlenerek okul dışı sosyal becerilerini de geliştiriyor. Geleceğe yatırım yapıyoruz Çocuklara yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Çocuklarımıza birçok alanda sunduğumuz atölye faaliyetleriyle okul dışı eğitime de önem veriyor, onların gelişimine ve mutluluğuna katkı sunuyoruz. Yoğun ilgi gören Çocuk Eğitim Merkezi atölyelerimiz ile çocuklarımızın özgüven gelişimlerini de destekleyerek sosyal ve kültürel becerilerinin gelişmesini amaçlıyoruz” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM) 2024-2025 dönemi ücretsiz atölye kayıtları devam ediyor. Çocuklara yönelik etkinlik programları yürüten eğitim atölyeleri için başvuru ve kayıtlar, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Çocuk Eğitim Merkezi’nden yüz yüze yapılıyor.

ÇEM’lerde alanında uzman eğitmenler eşliğinde dramadan İngilizceye, satrançtan robotik kodlamaya, resimden hızlı okumaya kadar birçok branşta atölye programları sunuluyor. İlgi alanlarına göre birbirinden farklı atölye faaliyetlerine katılım gösteren çocuklar, keşfedip üreterek yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı buluyor. Atölye çalışmaları, eğitici materyaller ve oyunlar aracılığıyla hem öğrenip hem eğlenerek okul dışı sosyal becerilerini de geliştiriyor.

Geleceğe yatırım yapıyoruz

Çocuklara yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Çocuklarımıza birçok alanda sunduğumuz atölye faaliyetleriyle okul dışı eğitime de önem veriyor, onların gelişimine ve mutluluğuna katkı sunuyoruz. Yoğun ilgi gören Çocuk Eğitim Merkezi atölyelerimiz ile çocuklarımızın özgüven gelişimlerini de destekleyerek sosyal ve kültürel becerilerinin gelişmesini amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.