Burdur'da 137 Milyon TL'lik Vurgun: 'Çaycı' Üzerine Kaldı!

DÜNYA 02.10.2024 - 13:40, Güncelleme: 02.10.2024 - 13:40 235 kez okundu.
 

Burdur'da 137 Milyon TL'lik Vurgun: 'Çaycı' Üzerine Kaldı!

Burdur'da gündemi sarsan 137 milyon TL'lik vurgun skandalına dair yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor.
  İş adamları, tüccarlar ve esnaflardan büyük miktarda borç alarak kayıplara karışan "Mardinli" lakaplı M.D., işyerini bir süre önce yanında çalışan çaycı H.A.'ya devretmiş. PLANIN İPUÇLARI ORTAYA ÇIKIYOR! Galerisindeki araçları nöbetçi noter aracılığıyla Manisa'da yaşayan bir şahsa devrettiği öğrenilen M.D., olay günü iş yerine gelerek alacaklılarına "İşimin başındayım, borcumu ödeyeceğim" imajı verdi. Ancak aynı gün saat 15:00 sularında lüks araçları da yanına alarak Burdur'u terk etti. KAÇAK BORÇLU VE ÇAYCI ÜZERİNE KALAN İHALE M.D.'nin kaçışı sonrası alacaklılar işyerini devrettiği H.A.'yı muhatap aldı. 137 milyon TL'lik vurgun sonrası alacaklılar, yasal yollara başvurursa H.A.'nın suç duyurusuyla yargılanma süreci başlayabilir. Ancak M.D.'nin izine hâlâ rastlanmadı.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur'da gündemi sarsan 137 milyon TL'lik vurgun skandalına dair yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor.

 

İş adamları, tüccarlar ve esnaflardan büyük miktarda borç alarak kayıplara karışan "Mardinli" lakaplı M.D., işyerini bir süre önce yanında çalışan çaycı H.A.'ya devretmiş.

PLANIN İPUÇLARI ORTAYA ÇIKIYOR!

Galerisindeki araçları nöbetçi noter aracılığıyla Manisa'da yaşayan bir şahsa devrettiği öğrenilen M.D., olay günü iş yerine gelerek alacaklılarına "İşimin başındayım, borcumu ödeyeceğim" imajı verdi. Ancak aynı gün saat 15:00 sularında lüks araçları da yanına alarak Burdur'u terk etti.

KAÇAK BORÇLU VE ÇAYCI ÜZERİNE KALAN İHALE

M.D.'nin kaçışı sonrası alacaklılar işyerini devrettiği H.A.'yı muhatap aldı. 137 milyon TL'lik vurgun sonrası alacaklılar, yasal yollara başvurursa H.A.'nın suç duyurusuyla yargılanma süreci başlayabilir. Ancak M.D.'nin izine hâlâ rastlanmadı.

 
Kaynak: Burdur Gazetesi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.