Dikkat: Burdur Yarın Elektriksiz Kalacak!

DÜNYA 05.10.2024 - 10:04, Güncelleme: 05.10.2024 - 10:07 305 kez okundu.
 

Dikkat: Burdur Yarın Elektriksiz Kalacak!

6 Ekim 2024 Pazar günü, Burdur İl merkezi ve çevre köylerde geniş kapsamlı bir elektrik kesintisi yaşanacak.
  Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Isparta 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Burdur ve Akyaka'daki 154 KV trafo merkezlerinde yapılacak yıllık bakım çalışmaları nedeniyle sabah 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar elektrik kesintisi uygulanacak. **Kesintiden Etkilenecek Bölgeler:** - Burdur İl merkezi ve merkeze bağlı köyler: Boğaziçi, Yazıköy, Yarıköy, Kumluca, Müslümler, Karakent, İlyas, Yaylabeli, Çendik, Suludere, Kuruçay, Akyaka, Yassıgüme, Hacılar, Karaçal, Düğer, Cimbilli, Kavacık, Ulupınar, Başmakçı. - Yeşilova ilçesine bağlı Örencik ve Elden köyleri de bu kesintiden etkilenecek. **Kesinti Tarihi:** 6 Ekim 2024, 09:00 - 17:00   **Kesinti Nedeni:** TEİAŞ'ın elektrik şebekesindeki yıllık bakım çalışması TEİAŞ yetkilileri, bu bakımın elektrik şebekesinin güvenliğini sağlamak ve ileride oluşabilecek arızaları önlemek amacıyla düzenli olarak yapıldığını vurguladı. Elektrik kesintisinin programlanan saatlerde sona ermesi planlanıyor.
6 Ekim 2024 Pazar günü, Burdur İl merkezi ve çevre köylerde geniş kapsamlı bir elektrik kesintisi yaşanacak.

 

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Isparta 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Burdur ve Akyaka'daki 154 KV trafo merkezlerinde yapılacak yıllık bakım çalışmaları nedeniyle sabah 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar elektrik kesintisi uygulanacak.

**Kesintiden Etkilenecek Bölgeler:**
- Burdur İl merkezi ve merkeze bağlı köyler: Boğaziçi, Yazıköy, Yarıköy, Kumluca, Müslümler, Karakent, İlyas, Yaylabeli, Çendik, Suludere, Kuruçay, Akyaka, Yassıgüme, Hacılar, Karaçal, Düğer, Cimbilli, Kavacık, Ulupınar, Başmakçı.
- Yeşilova ilçesine bağlı Örencik ve Elden köyleri de bu kesintiden etkilenecek.

**Kesinti Tarihi:** 6 Ekim 2024, 09:00 - 17:00  
**Kesinti Nedeni:** TEİAŞ'ın elektrik şebekesindeki yıllık bakım çalışması

TEİAŞ yetkilileri, bu bakımın elektrik şebekesinin güvenliğini sağlamak ve ileride oluşabilecek arızaları önlemek amacıyla düzenli olarak yapıldığını vurguladı. Elektrik kesintisinin programlanan saatlerde sona ermesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.