Bir Dilim Baklavanın Fiyatını Duyan Vatandaş Şok Oldu!

DÜNYA 05.10.2024 - 14:25, Güncelleme: 05.10.2024 - 14:30 239 kez okundu.
 

Bir Dilim Baklavanın Fiyatını Duyan Vatandaş Şok Oldu!

Bir akaryakıt istasyonuna benzin almak için uğrayan bir vatandaş, markette aldığı bir dilim baklavanın fiyatını duyunca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
  40 TL ödeyerek satın aldığı baklava için isyan eden vatandaş, yaşadığı durumu sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoyla dile getirdi. Videoda, “Bir dilim baklava neden 40 TL? Gerçekten anlamıyorum. İnsanın aklıyla oynuyorlar! Böyle bir şey olamaz. Şu küçücük dilim baklava 40 TL. Bunun maliyeti nedir?” diyerek fahiş fiyatları eleştirdi. Söz konusu video, kısa sürede sosyal medyada viral olurken, birçok kullanıcı da yüksek fiyatlar karşısında tepkilerini dile getirdi. Baklavanın fiyatı, sosyal medyada geniş bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi.
Bir akaryakıt istasyonuna benzin almak için uğrayan bir vatandaş, markette aldığı bir dilim baklavanın fiyatını duyunca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

 

40 TL ödeyerek satın aldığı baklava için isyan eden vatandaş, yaşadığı durumu sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoyla dile getirdi.

Videoda, “ Bir dilim baklava neden 40 TL? Gerçekten anlamıyorum. İnsanın aklıyla oynuyorlar! Böyle bir şey olamaz. Şu küçücük dilim baklava 40 TL. Bunun maliyeti nedir?” diyerek fahiş fiyatları eleştirdi.

Söz konusu video, kısa sürede sosyal medyada viral olurken, birçok kullanıcı da yüksek fiyatlar karşısında tepkilerini dile getirdi. Baklavanın fiyatı, sosyal medyada geniş bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.